AKJUMEN

DMS yder førsteklasses truck service og tilbyder udlejning af gaffeltruck til ethvert behov

DMS yder truck service over hele landet, og måske landets bedste! I hvert fald går man altid professionelt til værks når man yder truck service og andre service, uanset opgavens størrelse, og går ekstra langt for at jeres truck bliver klar til brug igen. Udover truck service og truck salg, tilbyder man også gaffeltruck udlejning som en del af viften af services, hvis I foretrækker den type løsning. Læs mere om begge dele i artiklen herunder.

Førsteklasses truck service

Når det gælder førsteklasses truck service, er der pt. få virksomheder der kan konkurrere med DMS. Her tilbyder man truck service over hele landet, og går altid professionelt til værks! Med afdelinger i Hobro, Frederikshavn og Tune, har man desuden også relativt let adgang til deres baser, hvis det bliver aktuelt. Udvalget af gaffel trucks og andre typer maskinel kan med rette beskrives som omfattende, og man vil derfor sjældent skulle gå på kompromis med ens ønsker og behov, men kan derimod få præcist hvad der passer bedst til ens behov inden for trucks. Og når det før eller siden bliver aktuelt med truck service, kan man være helt sikker på at DMS er klar til at yde den bedste af slagsen. Her sørger man effektivt og hurtigt for at din truck bliver godt kørende igen, uden at prisen på truck service på nogen måde bliver urimeligt høj.

Gaffeltruck udlejning til ethvert behov

Foruden truck service, tilbyder man blandt andet også gaffeltruck udlejning hos DMS. Her har man mulighed for at leje flere modeller, og de har med sikkerhed også en gaffeltruck til udlejning, der passer godt til jeres behov. Lige som ved truck service, er der fokus på den gode service når det gælder gaffeltruck udlejning, og at gøre det så let og praktisk for jer som muligt. Vil du vide mere om truck service, gaffeltruck udlejning etc. så klik ind på www.danskmaterielservice.dk allerede i dag.