AKJUMEN

Du finder levende agn og frosne mus hos Fodergrossisten.dk

Fodergrossisten.dk har et stort udvalg af foder til alle slags dyr - også de sjældne og eksotiske. Læs mere her om levende agn og om frosne mus.

Køb levende agn til dine eksotiske kæledyr

Fodergrossisten.dk har et stort udvalg af foder som bl.a. levende agn og lignende til stort set alle slags dyr. Der findes et hav af forskellige slags kæledyr og ligeså mange slags foder. Har du kænguru, slange, gecko, ilder, skildpadde eller noget helt andet? De har helt sikkert det foder, du skal bruge til dit eksotiske eller utraditionelle kæledyr. De har bl.a. levende kakerlakker, melorme, voksmøl, fårekyllinger, rosenbillelarver, bananfluer og meget mere. Al levende agn bliver sendt direkte fra opdræt til dig og sikrer dig frisk og levende foder til dine kæledyr. Der er mange forskellige slags foder i butikken, og du kan være sikker på, at du nok skal kunne finde præcis den slags, du skal bruge til dit dyr. Hvis du skal bruge rådgivning om, hvilken type foder du skal bruge til dit dyr, så kan du finde hjælp på siden. De har faguddannet personale, som kender til dyrefoder og næring for kæledyr, som kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige type foder til dit dyr. Inden for dyrefoder, så er der mange forskellige slags at vælge imellem. Når det kommer til levende agn, så har de lige præcis det, som du søger til dine dyr. Det er bedst for reptiler, padder etc. at spise levende agn, da det holder dem aktive og giver dem mulighed for at træne deres jagtinstinkter. Læs mere på www.fodergrossisten.dk.

Vælg frosne mus til slanger og andre reptiler

Fodergrossisten.dk har et stort udvalg af frosne mus og rotter til slanger og andre reptiler. Slanger sluger altid deres bytte helt, da de har en meget stærk mavesyre, som kan nedbryde hele dyret og til sidste spytter de knoglerne ud igen. Der findes mange forskellige slags dyr, der spiser gnavere og de frosne mus og rotter kan leveres lige til din dør i frossen tilstand. Du skal altid tilkøbe en flamingokasse med tøris, så du sikrer dig, at dine frosne mus ankommer i frossen tilstand. De bliver leveret hurtigt og med omdeling, så de er sikre på, at de holder sig frosne. Du kan finde forskellige slags og du vil uden tvivl kunne finde de rette gnavere til dine reptiler. Store firben kan også spise frosne mus. Søger du informationer om, hvilke dyr der spiser hvad, så er det en god ide at snakke med dem, du har købt dyret af. Du kan også kontakte fodergrossisten.dk og søge rådgivning. Foder er vigtigt, og man skal sikre sig, at ens dyr får den helt rette type foder, om det så er frosne mus, levende kakerlakker eller vådfoder lavet af vildtkød.