AKJUMEN

Du finder slangeforskruninger og clamp fittings i mange størrelser og materialer hos ROYKON

Når det kommer til fittings til industri, er www.roykon.dk en af landets førende forhandlere. På den professionelle og imponerende hjemmeside, er der ingen grænser for, hvad du kan finde, som du står og mangler. Gå på udkig mellem de over 40.000 forskellige varenumre, som alle bærer præg af høj kvalitet og holdbarhed. Med andre ord er ROYKON din foretrukne forhandler af alt fra slangeforskruninger og koblinger til clamp fittings og spændebånd m.m.

Professionelle slangeforskruninger til samlinger

Du finder slangeforskruninger i en lang række varianter, så der er gode chancer for at finde netop den slags, du har brug for. Slangeforskruningerne forhandles nemlig i flere forskellige størrelser, der altid er på lager, så du til hver en tid kan få fat i dem. Med en slangeforskruning kan du nemt og praktisk forbinde en slange med et gevind på den mest professionelle og sikre måde. Tøv derfor ikke med at handle dine slangeforskruninger her, og spørg endelig kundeservice til råds, hvis du har spørgsmål til sortimentet.

Clamp fittings med særlige funktioner og udformninger

Saml diverse rør på sikrest mulige vis ved hjælp af de stærke og holdbare clamp fittings hos ROYKON. Clamp fittings finder du i et bredt og varieret sortiment, hvor der er mulighed for at finde den helt rette størrelse. ROYKON forhandler nemlig clamp fittings i flere forskellige former, såsom lange og korte T-stykker, kryds og hjørner, alt efter hvad du specifikt skal bruge din clamp fitting til. Du har naturligvis mulighed for at læse mere om den enkelte clamp fittings specifikationer ved at klikke ind på den og dermed blive klogere på, hvilken der er den rette for dit projekt.

Handl fittings til industri til konkurrencedygtige priser og af den højeste, mest professionelle kvalitet hos ROYKON.