AKJUMEN

Dygtige konsulenter hos 2BM tilbyder hjælp indenfor alt i SAP og S/4HANA

Har man brug for gode råd og vejledning, når det kommer til at optimere processerne i sin virksomhed, så bør man helt sikkert tage kontakt til 2BM. Her kan man nemlig få hjælp til forskellige platforme såsom SAP og S/4HANA. Man kan læse meget mere om det hele ved at besøge hjemmesiden www.2bm.dk.

SAP

Hvis man har en virksomhed, som opererer inden for eksempelvis logistisk eller drift, og man godt kunne tænke sig at effektivisere og systematisere den måde, man for eksempel laver markedsføring eller salgsregistrering på, så bør man bestemt overveje SAP. Det er nemlig et system, som er på forkant med den teknologiske udvikling, og man er på denne måde sikker på, at man har den mest optimale måde at agere på. Hos 2BM finder man desuden erfarne konsulenter, som kan hjælpe med alt inden for SAP, og som naturligvis kan svare på alle de spørgsmål, man måtte have. Man kan læse meget mere om, hvordan man lettest kommer i gang med SAP ved at vælge at kigge ind forbi 2BM på hjemmesiden www.2bm.dk.

S/4HANA

Er man bruger af SAP i sin virksomhed, så ved man formentlig også godt, at systemet skifter platform i 2025 til S/4HANA. Har man brug for hjælp og vejledning til, hvordan man bedst kommer igennem dette skifte i sin virksomhed, så bør man helt sikkert tage kontakt til 2BM. Her finder man nemlig dygtige konsulenter, som kan hjælpe med alt, når det kommer til S/4HANA, og man kan desuden udnytte situationen til samtidig at optimere sine forretningsprocesser, så man får mest muligt ud af skiftet til en ny platform. Man kan blive meget klogere på S/4HANA, og hvad 2BM præcist kan tilbyde af hjælp og rådgivning ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.2bm.dk.

Hos www.2bm.dk kan man blive klogere på alt fra SAP til S/4HANA.