AKJUMEN

Ebbes Udlejning tilbyder alt lige fra leje af cykelhegn til udlejning af gulve og scener

Siden 1954 har Ebbes Udlejning været garant for pålidelig service og billig fragt på deres udlejning af gulve og scener m.m. Virksomheden henvender sig til kunder på Sjælland, København, Falster, Lolland og Møn. Så læs med her eller klik ind på teltservice.dk og lej et cykelhegn. Du vil ikke fortryde det.

Leje af cykelhegn

Hvis du mangler en troværdig samarbejdspartner, hvor du kan leje cykelhegn er Ebbes Udlejning nemlig et fremragende bud. De kan bruges til et hav af forskellige formål. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du ønsker at leje et cykelhegn til. De bruges primært til publikumsafskærmning ved motionsløb og lignende, ligesom koncertarrangører ofte lejer cykelhegn til fx køopdeling. Uanset hvad du ønsker at bruge det til, kan du altid forvente høj personlig service, kvalitetsprodukter og lave priser, når du lejer cykelhegn, borde, stole, toiletter osv. hos Ebbes Udlejning. Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende leje af cykelhegn, skal du endelig ikke tøve med at kontakte den populære virksomhed. De svarer nemlig hellere end gerne på alle slags henvendelser. Du finder naturligvis deres kontaktinformationer på deres hjemmeside.

Udlejning af gulve og scener

Udlejning af gulve og scener er et af Ebbes Udlejnings mange ekspertiser. Med deres mange årtier i branchen kan du nemlig altid forvente, at du får kvalitetsbevidste og erfaringsbaserede løsninger, der er til at stole på. Deres udlejning af gulve og scener er enormt fleksibelt, hvilket betyder, at uanset om du fx også ønsker at leje et telt, eller allerede ejer et selv, kan de levere gulve og scener, der passer lige præcis til teltets størrelse og underlagets beskaffenhed. Du kan leje alt fra plastgulve til lakerede trægulve, og hvis du også ønsker at leje en scene, kan du også leje podier og meget andet med. Så hvis du leder efter en virksomhed, der udlejer gulve og scener, er Ebbes Udlejning noget for dig.