AKJUMEN

Få et år med sociale og faglige oplevelser du sent vil glemme på Musik og Teaterhøjskole

De fleste siger, at et højskoleophold giver oplevelser for livet. Tager man et blik på de fantastiske faciliteter og undervisere på Musik og Teaterhøjskolen, kan man kun gå ud fra at de har ret. Højskolen i Toftlund er blandt andet kendt for at være en anbefalelsesværdig elektronisk musik højskole.

Få uforglemmelige oplevelser på højskole

Med et højskoleophold kan du finde tid til fordybelse i dine interesser, udfordre dine personlige grænser eller bare se om du har, hvad der skal til, for at kunne arbejde seriøst med et fag. Det kan derfor betale sig at vælge rigtigt, når man beslutter sig for et højskoleophold, da det kan få afgørende betydning for din fremtid. Musik og Teaterhøjskolen i Toftlund tilbyder et højskoleophold, der har musik og scenekunst som omdrejningspunkt. Interesserer du dig derfor for musikteori, moderne dans eller elektronisk musik, tilbydes kvalitetsundervisning rettet mod dig og dit individuelle niveau. Et højskoleophold på Musik og Teaterskolen er en unik oplevelse, der garanterer, at du får oplevelser for livet.

Få udvidet din horisont på elektronisk musik højskole

Musik og Teaterhøjskolen har blandt andet fået et ry som en specialiseret elektronisk musik højskole. Ligger dine interesser sig op ad dette felt, eller kunne du tænke dig at udvide din horisont på en elektronisk musik højskole, bør du derfor læse mere om dette linjefag. På en elektronisk musik højskole lærer du, hvad det vil sige at komponere musik på computere eller med elektroniske instrumenter. Vælger du Musik og Teaterhøjskolen som elektronisk musik højskole, kan du derfor forvente masser af udfordringer, men også at kunne gå derfra med mange kompetencer i baggagen. Du får hermed træning i både de tekniske aspekter af faget, men også de praktiske når der for eksempel til sidst i semestret tages på fælles turné.

Læs mere om elektronisk musik og de mange andre linjefag på www.musikogteater.dk, hvor du samtidigt kan bestille både en brochure eller en rundvisning på højskolen i Toftlund.