AKJUMEN

Få gratis advokathjælp i sager om tvangsfjernelse på www.tvangsfjernelse.com

Advokatfirmaet Strauss & Garlik er et hold af eksperter i sager om tvangsfjernelse af børn og frivillig anbringelse. Skal du bruge juridisk støtte, så læs med her.

Gratis advokathjælp i sager om tvangsfjernelse af børn

Hvis du står overfor en sag om tvangsfjernelse, så skal du vide, at du har ret til gratis advokathjælp til både dig/jer som forældre samt til dit/jeres barn, og du har ret til selv at vælge advokat. Advokatfirmaet Strauss & Garlik er eksperter i sager om tvangsfjernelse af børn, og de kan hjælpe dig med at kunne overskue den jungle af regler, krav og rettigheder, som sager om tvangsfjernelse af børn ofte kan virke som for forældrene. Du har forskellige rettigheder, og det handler bl.a. om agtindsigt samt klagemuligheder. I processen vil der ofte blive lavet en forældreevneundersøgelse for at vurdere forældrenes ret til at yde omsorg og tryghed for deres børn. Der er dog ingen minimumskrav til en sådan undersøgelse, som bliver udført af en ekspert, kommunen stiller til rådighed, og hvis du mener at udfaldet af en sådan undersøgelse eller grundlaget for konklusionen er uretfærdigt, så kan du klage. Læs mere om hjælp til sager om tvangsfjernelse af børn på tvangsfjernelse.com.

Advokathjælp i forhold til frivillig anbringelse

I sager om børns mistrivsel i hjemmet kan kommunen foreslå frivillig anbringelse af barnet udenfor hjemmet. Regler om samvær med barnet er nøjagtig de samme som ved en tvangsfjernelse. Hvis du mener, at dit barn vil trives bedst med bopæl udenfor hjemmet, så kan en frivillig anbringelse være en god løsning, men hvis du grundlæggende mener at det er forkert, og at dit barn vil trives bedst med at blive boende, så skal du ikke give samtykke til et sådant forslag. Advokatfirmaet Strauss & Garlik er eksperter i både sager om tvangsfjernelse og frivillig anbringelse, og hvis du er i tvivl om du skal give samtykke til en anbringelse eller kæmpe med kommunen om at beholde dit barn, så kontakt dem og hør nærmere om dine muligheder. I sager om tvangsfjernelse har du og dit barn krav på gratis advokathjælp.