AKJUMEN

Få hjælp til implementering af SAP ERP og at lave indsigtsrapport i SAP hos 2BM

2BM tilbyder virksomheder hjælp til integration af SAP ERP og alle de medfølgende processer. De har udviklet en software, som kan lave en indsigtsrapport i SAP hurtigt og let, som du kan læse mere om her.

Hjælp til integration af SAP ERP

De fleste større virksomheder har et ERP system, som det samlende it-system, hvor det administrative arbejde samt kommunikation går igennem. SAP ERP er måske det mest populære, og det er netop fordi det virkelig gør livet lettere for virksomhederne, for medarbejderne og endda for kunderne. 2BM har seniorkonsulenter til at udvikle din ERP platform, og de har en unik evne til at sætte sig i din virksomheds sted. De kan hjælpe dig med at finde ud af, hvor virksomheden kan optimeres, hvilke processer der med fordel kan digitaliseres og hvor der kan spares besvær, tid og mandskabstimer. De kan kombinere SAP ERP med dine daglige processer og arbejdsgange og vil helt sikkert kunne hjælpe din virksomhed på vej imod et langt mere effektivt og optimeret sted, hvor it-systemet ikke er noget der blokerer for arbejdsflowet, men hjælper det på vej. På deres hjemmeside kan du finde mere inspiration og læse mere om SAP ERP.

Indsigtsrapport i SAP er en smart løsning

GDPR – eller persondataloven – er noget som alle virksomheder skal forholde sig til, og i tider hvor langt mere administrativt arbejde samt kommunikation digitaliseres, og hvor data automatisk indsamles kan det faktisk være en udfordring for de virksomheder, som ikke har forberedt sig på paragrafferne i denne lov. Hvis din virksomhed kører med SAP systemer, så har 2BM udviklet et fantastisk gode værktøj til jer. Med Subject Access Report-værktøjet kan du lynhurtigt lave dataudtræk og udfærdige en indsigtsrapport i SAP, hvis en kunde eller samarbejdspartner skulle udbede sig sådan en. Det kan nemlig være enormt tidskrævende og i øvrigt svært at udarbejde en indsigtsrapport i SAP, hvis man ikke bruger dette smarte værktøj, og selvom en virksomhed har 30 dage til at levere sådan en efter forespørgsel fra en kunde eller samarbejdspartner, så er udviser det jo troværdighed og effektivitet at kunne udlevere den endnu hurtigere. Læs mere om indsigtsrapport i SAP på https://2bm.dk/.