AKJUMEN

Få leveret dine livretter samt god service fra Slagter Zangenberg

Har du inviteret gæster til en speciel lejlighed på Sydsjælland, bør du finde nogen til at stå for menuen! Husk derfor at inkludere Slagter Zangenberg i dine planer, hvis du er ved at arrangere enten fødselsdag, barnedåb eller noget helt tredje, da de specialiserer sig i mad til fest på Falster og catering på Møn.

Catering på Møn fra et firma, der går op i kvalitet

Hvis det er catering på Møn du er på udkig efter, står Slagter Zangenberg altid klar med en hjælpende hånd. Bo Zangenberg er ikke bare manden bag slagterbutikken i Vordingborg, men også bag de lækre hjemmelavede retter du får leveret, når du bestiller catering på Møn. Hans faglige stolthed er tydelig, da det traditionelle slagterhåndværk værdsættes på bedste vis. Når du bestiller catering på Møn fra Slagter Zangenberg, bestiller du derfor ikke bare hjemmelavede livretter, men også fantastisk service. Bestil catering på Møn fra Slagter Zangenberg og forvent at blive bespist med de bedste ingredienser, der altid tilberedes med kærlighed.

Få lækker mad til festen

Hvis det i stedet er mad til fest på Falster du mangler, kan du da også regne med, at Slagter Zangenberg tilbereder dit kød med kærlighed. Siden du allerede har travlt med alt fra gæsteliste til borddekorationer, kan slagterbutikken uden problemer tage hånd om menuen, så du slipper for flere bekymringer. Når du bestiller mad til fest på Falster, kan du desuden sammensætte menuen som du ønsker, sådan at du kan servere lige præcis dit ynglingskød og ynglingstilbehør for dine gæster. Maden er ofte, hvad vi samles om når vi bringes sammen til glædelige begivenheder, og derfor er det vigtigt, at den sidder lige i skabet. Bestil mad til fest på Falster hos Slagter Zangenberg, da du ligger ansvaret i hænder, der er eksperter i at forvandle gode råvarer til velsmagende retter.

Besøg slagterbutikken i Vordingborg, hvis du er interesseret i en smagoplevelse, der ikke koster mere end de gængse supermarkeder, eller dan dig et overblik på www.slagterzangenberg.dk.