AKJUMEN

Familie måltidskasser leveret til husstanden

Den Grønne Asparges har gjort det enkelt at lave lækker aftensmad ud fra råvarer af bedste kvalitet. Der tilbydes måltidskasser til familier og singler. Få ingredienserne leveret til døren, og lav lækker mad i en travl hverdag.

Bestil familie måltidskasser hos Den Grønne Asparges

Sommerferien er desværre slut, og vi er allerede godt i gang med hverdagen igen. Vi skal naturligvis have det godt hele året - selvom der er travlt! En løsning på aftenmadsproblemet er en ordning med måltidskasser. Den Grønne Asparges tilbyder måltidskasser til travle familier med retter, hvor børn også kan hjælpe til i køkkenet og udvide deres horisont. Det er en værdi at undervise børn i at kokkerere og benytte sunde råvarer fra bunden af, inden teenagefristelserne med energidrinks, franske hotdogs og chips overtager deres madvaner. Hvis man har været med i køkkenet fra barndommen af, hænger vanerne ved, også når man skal videre på studiet væk fra mor og far. Som danske forældre er hverdagen naturligvis hektisk, og måltidskasser er derfor en god måde at lave sund og nærende mad på uden at løbe supermarkedet igennem klokken fem sammen med alle andre, der lige har fået fri fra arbejdet. Den Grønne Asparges tilbyder lækre måltidskasser for familier, som har travlt, men ikke går på kompromis med kvalitet. Bestil familie måltidskasser med ingredienser fra lokale råvarer - med eller uden fisk.

Mad leveret til døren via www.dengrønneasparges.dk

Få ingredienser til sund mad leveret til døren, og hav mere overskud til at bruge sammen med familien. Det er ikke kun de helt store børnefamilier, der kan bestille råvarer til døren på dengrønneasparges.dk. Der tilbydes også madkasser til to personer. Er I lige flyttet sammen? Start forholdet med god og sund mad fra bunden af! Nærende og velsmagende retter er et fundament for velvære og daglig trivsel. På www.dengrønneasparges.dk finder du mere info om de forskellige madordninger, og du kan også se ugens og næste uges menuplan.

 

Skab en hverdag med mere værdi! Bestil madkasser leveret til døren, og lav lækker mad, selvom der er travlt. Klik ind på dengrønneasparges.dk, og læs mere.