AKJUMEN

Find alt lige fra foldetelte og lagertelte til pagodetelte i høj kvalitet hos Sækko Presenning

Hos Sækko Presenning kan du finde alt i telte. Skal du bruge et lagertelt eller et foldetelt, så læs med her, hvor du også kan læse om pagodetelte.

Lagertelt til ethvert behov

Skal du bruge en hurtig opbevaringsløsning; et lager, som hurtigt kan stilles op og tages ned igen, fx på en byggeplads, så er et lagertelt måske løsningen. Et lagertelt er en fleksibel løsning, som hurtigt kan sættes op og som kan bruges til at opbevare fx maskiner eller andet gods. Sækko Presenning har lavet gode telte til lager i mange år, og da de udelukkende har en dansk produktion, kan de lynhurtigt lave skræddersyede løsninger til dig, som skal bruge et lager. Der findes telte, som er over 20 meter lange, og som altså kan opbevare enormt meget. Der er mange forskellige løsninger, som du helt sikkert vil kunne bruge.

Praktisk og holdbart foldetelt

Skal du bruge et lille telt til en messestand eller til et event, fx en festival, så er et foldetelt løsningen. Det er et åbent telt med overdække, fx 3x3 meter, men de fås også i 4x6 meter hos Sækko Presenning, hvor der er mange forskellige gode modeller at vælge imellem. Sådan et telt er lavet efter vejrforholdene, så du kan være sikker på en holdbar kvalitet, som kan bruges udenfor, selvom det regner eller sner. Der er mange forskellige modeller af foldetelte i butikken, og de er super lette at stille op og pille ned, hvis du fx skal sætte en stand op et sted på et torv, på en festival eller en messe.

Pagodetelte i topkvalitet

Hvis du skal bruge et pagodetelt, så se udvalget af gode stærke pagodetelte hos Sækko Presenning, som i mange år har lavet kvalitetstelte til mange formål. Der er god grund til at finde et stærkt telt, som kan holde i mange år, hvis du ofte skal lave udendørs aktiviteter, som kræver overdækning. Dertil er sådan et telt helt perfekt, for det er helt lukket, men har vinduer, så sollyset kan trænge ind. Det er super holdbart og kan holde til al slags vind og vejr i Danmark. Dette er den gode løsning for dig, der gerne vil have et rigtig godt partytelt, som kan bruges i mange år.