AKJUMEN

Find den helt rette behandlerstol og diverse andre typer klinikinventar hos Wellnessudstyr.dk

Hos Wellnessudstyr.dk finder du et bredt udvalg af mange forskellige slags klinikinventar. Læs bl.a. om en god behandlerstol her.

Den helt rette behandlerstol 

Wellnessudstyr.dk sælger alt til klinikken, og hvis har en hvilken som helst wellness- eller kosmetik klink, så vil du helt sikkert kunne finde lige det, du skal bruge i butikken. Der er bl.a. gode behandlerstole udviklet til et arbejde i en klinik. Det er vigtigt, at du tænker over din egen ergonomi og komfort, hvis du skal arbejde i mange år i en klinik, for ellers kan du udvikle problemer med ryggen, og det går jo ikke! Derfor er en god behandlerstol et absolut must! Du skal sidde godt og ergonomisk korrekt, når du behandler dine klienter, og du kan være sikker på, at de stole du finder i butikken her er i bedste kvalitet og er lavet til en ergonomiske korrekt arbejdsstilling, som skåner kroppen og ryggen og som giver de bedste forhold for kroppen. Find en god behandlerstol i butikken til en god pris og vælg imellem mange forskellige modeller med eller uden ryglæn.

Alt i klinikinventar

Wellnessudstyr.dk sælger alt i klinkinventar og hvis du har en skønhedssalon, en manicure, en wellness klink eller noget, der minder om, så kan du helt sikkert finde lige det, du skal bruge til en god pris. Der er mange forskellige gode produkter og udstyr, som du kan helt sikkert finde alt, du skal bruge til en god pris i butikken. Der er fri fragt over 995 kr. og du kan være sikker på god kundeservice hele vejen igennem. Hvis du skal bruge råd og vejledning til, hvilken desinficeringsmaskine, der passer bedst til din praksis, så kan du altid ringe og spørge om råd. Der er klinikinventar til de fleste slags skønhedssaloner og du skal nok kunne finde det, du skal bruge af behandlerstole, manicure borde, øjenvippefarve, desinficeringsmidler og meget mere. Der er mange forskellige slags udstyr til gode priser, og du vil nok også blive tilfreds over de gode priser i sortimentet.