AKJUMEN

Find friskfangede fisk og skaldyr til enhver smag på www.friskfangetfisk.dk

Fisk er ikke kun sundt og lækkert – det er også grønt alternativt til kød. Den danske virksomhed Friskfangetfisk leverer, som deres navn antyder, friskfangede fisk (fx slethvar, rødtunge m.fl.) til glade kunder i hele landet, og deres store udvalg og høje service gør det nemt at træffe det miljøvenlige valg. Læs mere om virksomheden og deres produkter, som fx en fiskekasse, her.

Delikat slethvar

Hvis du er dansker eller har adresse i Danmark, er sandsynligheden for, at du i hvert fald én gang i dit liv har sat tænderne i en slethvar ganske høj. Den lækre fladfisk er kendt for sit delikate, hvide og faste kød, og den bliver også ofte forvekslet med pighvarren. Hos Friskfangetfisk leverer de hver dag kvalitetsfisk, -skaldyr og –røgvarer til kunder i hele Danmark, og slethvar er bestemt ingen undtagelse. Friskfangetfisk hører hjemme i Hvide Sande, og de friske fisk (inkl. slethvar) er ikke kun deres levevej – det er deres passion. Så hvorfor ikke købe et kilo slethvar eller to hos Friskfangetfisk allerede i dag? Det kan i hvert fald bestemt anbefales.

Flere lækre varianter af fiskekasser

Hvis du klikker ind på Friskfangetfisks lærerige og intuitive webshop, friskfangetfisk.dk, vil du garanteret hurtigt blive interesseret i at købe en fiskekasse. Men en fiskekasse er ikke bare en fiskekasse. Således kan du købe en fiskekasse til julefrokosten, påskefrokosten eller til den lille familie derhjemme, ligesom du også kan købe en skaldyrspakke og meget, meget mere. Hvis du brænder inde med nogle spørgsmål vedrørende deres ydelser eller produkter, som fx deres fiskekasser, skal du endelig ikke tøve med at kontakte det erfarne, dygtige og dedikerede personale hos Friskfangetfisk. De besvarer nemlig alle henvendelser med et smil – uanset om du kontakter dem telefonisk eller skriver dem en e-mail. Du finder deres telefonnummer og e-mailadresse inde på ovennævnte hjemmeside. Rigtig god fornøjelse – og velbekomme med din nye fiskekasse.