AKJUMEN

Find skivehøster og stubfræser til minilæsser hos DK-TEC

Hos DK-TEC finder du alt i store maskiner til græs, jord og landbrug. Læs bl.a. med her, hvis du skal bruge en skivehøster eller en stubfræser til minilæsser.

Bliv klar til høsten med en skivehøster

DK-TEC har masser af græsredskaber til salg, og de importerer fra de bedste producenter og har i over 20 år arbejdet med prisstærke kvalitetsprodukter til professionelle. De leverer til erhverv, landbrug, private og den grønne sektor. Så hvis du står og mangler en god maskine til høst, så har de forskellige skivehøstere, som gør høsten eller græsslåningen til en fornøjelse. En skivehøster monteres på en traktor og skærer enormt effektivt i en højde af 35-60 cm. Du kan finde denne smarte skivehøster samt mange andre modeller på hjemmesiden www.dk-tec-dk. Når du skal købe landbrugsmaskiner eller maskiner til anlægsarbejde eller gartneri er det vigtigt, at man sikrer sig gode og effektive maskiner. Skivehøster der ikke er god kommer til at miste tid og på den måde miste penge. I erhvervet tæller ethvert minut, og landmænd har rigeligt at se til, så maskinerne skal være i orden og det er de, hvis du køber dem hos DK-TEC.

 

Vælg en god stubfræser til minilæsser

DK-TEC sælger selvfølgelig også udstyr til minilæsser, her kan du bl.a. finde en virkelig effektiv stubfræser til din minilæsser, som hurtigt kan fræse stubbe ned under niveau. Når man har en træstub, der stikker op af ens mark, så er det virkelig vigtigt, man får den under jordenes niveau. En mejetærsker kan ellers komme til at få fat i den. Det ville hverken være sjovt for stubben eller mejetærskeren, men allermindst for landmanden. Med en stubfræser på minilæsseren er du mobil og kan let komme til at fræse stubben ned. En stubfræser er let at bruge og giver hurtigt resultater. Du kan være sikker på, at træstubben ikke kommer til at genere dig mere, når den først har fået en tur med stubfræseren. Læs mere om stubfræsere til minilæsser, som du let kan af- og påmontere.