AKJUMEN

Find tilbehør og maskiner til at lave slush ice eller soft ice på www.jksalg.dk

Hos JK Salg kan du finde et bredt udvalg af gode fun food maskiner og produkter. Bestil bl.a. slush ice tilbehør og softice mix på hjemmesiden.

Alt tilbehør du behøver til slush ice

Hos JK Salg kan du finde et bredt udvalg af slush ice tilbehør, som du har brug for, hvis du har en slush ice maskine og sælger slush ice. Det er basically grødis med sodavandssmag, og det er enormt populært som fun food og findes i de fleste forlystelsesparker, kiosker, biografer osv. Der er mange forskellige slags smag, og den slags kan du finde på jksalg.dk i kategorien slush ice tilbehør. Her er både grøn sport, hvid karate, grøn champagne, orange joker og mange flere slags kocentrat, som du kan købe til gode priser. Find lige det, du skal bruge til gode priser på siden, hvor du også kan finde refill bægre, plastikkopper, plastikkrus, sugerør, reservedele til slush ice maskiner og meget mere. Hvis du skal bruge noget slush ice tilbehør, så er det helt sikkert siden, du skal lede efter, for her er gode priser på alt inden for fun food.

Lav nemt lækre is med et softice mix

JK Salg sælger mange forskellige ting til fun food, fx softice maskiner. På siden kan du fx finde mange forskellige slags softice mix til gode priser, og du kan fx finde en god en fra Mathilde, som ikke indeholder gelatine, altså svinehud, hvilket mange slags softice ellers gør. Det er ærgerligt, fordi så kan vegetarer og muslimer ikke spise softicen, som du sælger, og derfor er det smart at købe en softice mix uden gelatine. Langt de færreste ville også forvente, at der skulle være svinehud i deres softice, hvilket i sig selv også er en god grund til at styre udenom softice mix med gelatine i. Bestil den bedste mix på siden, hvor du også kan finde et bredt udvalg af topping så som krymmel, saucer og andre slags topping til gode priser. Der vil helt sikkert være lige det, du skal bruge til gode priser i butikken. Vælg imellem forskellige gode salgs softice tilbehør og maskiner i butikken.