AKJUMEN

Firmajulegaver og merchandise - Gaver og logotryk til erhverv

MarkOn tilbyder merchandise med firmalogo. Det er også en gaveshop for firmaer, hvor ejerne kan finde de bedste gaver til de ansatte. Køb firmajulegaver med hjælp fra de kyndige eksperter bag www.markon.as.

MarkOn - Bestil merchandise med logotryk

Bestil merchandise med logotryk. Dit firmas logo kommer til at se rigtig flot ud på merchandise fra MarkOn, som bl.a. byder på paraplyer, navneskilte, kuglepenne og lommelygter med tryk. Få også virksomhedens logo printet på krus, kopper, multitools, muleposer, chokolade, Bluetooth højttalere m.fl. med hjælp fra MarkOn. Klik ind på markon.as, som også har det rette udstyr til firmaløb heriblandt DHL-stafet. Køb lækkert udstyr med firmalogo til messen, men også blot til daglig brug på kontoret. Det virker professionelt at have firmaets egne kuglepenne, USB-stik med firmalogo og tasker med dit brand som tryk. MarkOn har alt i merchandise til erhverv, som i sidste ende kan komme til at tjene dig flere penge.

Få hjælp til firmajulegaver via markon.as

Du finder eksklusive firmajulegaver online. MarkOn er førende blandt danske virksomheder, når det er tid til at finde firmajulegaver til dine ansatte. Dansk design står altid højt på ønskelisten, og naturligvis de nyeste gadgets. Det kan være svært at have overblik over, hvad der er populært og efterspurgt. Denne rådgiver har fingeren på pulsen. De ved, hvad det er, som bliver modtaget med kyshånd hos medarbejdere i danske firmaer. Klik ind www.markon.as, og læs lidt om mulighederne for firmajulegaver. Praktiske gaver til hjemmet står også i høj kurs, og hvem elsker ikke en klassisk julegave, som kan nydes - delikatesser, gourmetoplevelser osv. Køb de bedste firmajulegaver, men du kan også lade dine ansatte bestille deres egen. Gaveregn hedder konceptet, hvor dine ansatte får nogle point at benytte på en webshop, som indeholder forskellige fede gaver. Hvis en medarbejder vil have løbetøj, så kan det lade sig gøre, men hvis en anden hellere vil have en udsøgt flaske spiritus, så er der frit valg imellem flere udgaver fra anerkendte mærker. Læs mere om Gaveregn vælg selv julegaver og firmagaver generelt via markon.as.

Bestil merchandise og firmajulegaver online.