AKJUMEN

Flot udvalg af strikkeopskrifter fra Petiteknit og Filcolana garn hos Maskefabrikken

Maskefabrikken sælger garn og strikkeopskrifter i høj kvalitet og personlig service. Læs mere om Filcolana garn og Petiteknit opskrifter her.

Strikkeopskrifter fra Petiteknit

Maskefabrikken har et flot udvalg af strikkeopskrifter til dig, der elsker at strikke og gerne vil have lidt hjælp til design. Der er mange forskellige opskrifter, og du kan altid modificere dem, som du vil, så du får dit helt personlige strikketøj. Der er bl.a. et flot udvalg af strikkeopskrifter fra Petiteknit, som bl.a. designer smukt babytøj. En opskrift giver dig mulighed for at følge eller variere, hvordan du gerne vil lave den, og du kan helt sikkert finde noget, der passer lige til dig. Petiteknit har mange forskellige smukke trøjer, bluser, bukser, bodystockings, cardigans og meget mere til både babyer, børn og voksne. Du vil helt sikkert elske de forskellige smukke opskrifter fra Petiteknit, som sælges til gode priser på hjemmesiden. Læs mere om opskrifterne på www.maskefabrikken.dk, hvor du kan finde en bred vifte af forskellige smukke mønstre til at strikke efter. Du kan selvfølgelig også købe garn i butikken til gode priser.

Filcolana garn i forskellige farver

Hos Maskefabrikken kan du finde et hav af forskellige slags lækre garntyper. Der er bl.a. et mærke som Filcolana garn i butikken, som laver smukt og blødt garn i bl.a. blandinger af uld og bomuld. Deres garn findes i enormt mange forskellige farver og tykkelser, og du kan være sikker på at kunne finde noget garn, som passer til dine projekter. Hvis du har en opskrift, som du skal strikke til fx en trøje, så overvej Filcolana garn. Det er blødt og i bedste kvalitet. Du får altid personlig service hos maskefabrikken.dk, så hvis du er i tvivl om, hvad du skal købe til dine projekter, så tøv ikke med at kontakte butikken, hvor du kan få råd og vejledning. Filcolana garn laver også andre blandinger, bl.a. deres 80% merinould og 20% nylon, som giver en fantastisk stærk og samtidig meget blød tekstur. Filcolana garn har mange smukke typer garn, og de kommer i de smukkeste farver.