AKJUMEN

Forkæl din firbenede ven med kornfri hundemad med gode ingredienser

Hvorfor er det mon, at så mange danske kunder vælger netop HIKE når der skal købe hundefoder så som kornfri hundemad, hundegodbidder eller kosttilskud til hunde? Der er nok flere grunde til det, men én af dem må uden tvivl være, at de har et bredt og velassorteret udvalg på hylderne, og at man derfor sjældent behøves at handle andre steder. Mindst ligeså vigtigt er det dog, at de uanset hvilken typer foder til hunde det gælder, sørger for at kvaliteten er i orden. Læs mere om begge dele herunder.

Hundefoder med gode ingredienser

Mangler du et godt sted at shoppe hundefoder online; et sted hvor kvalitet og pris går op i en højere enhed, og hvor du samtidig har mulighed for at variere lidt imellem hvilken type hundefoder du køber til din hund? Så er HIKE det helt rigtige sted for dig at handle foder til din hund. Her finder du nemlig udelukkende hundefoder med gode ingredienser, og i en kvalitet som selv de bedste konkurrenter indimellem kan have svært ved følge med. Udvalget af hundefoder tæller desuden både foder til hvalpe, foder til voksne hunde og hundefoder der egner sig ekstra godt til senior hunde. Derfor kan du med sikkerhed også finde hundefoder, der passer perfekt til din hund.

Kornfri hundemad

Én af de typer hundefoder du også finder hos HIKE, er såkaldt kornfri hundemad. Sagt lidt forenklet, så er kornfri hundemad fyldt med alle de ingredienser, som de glemmer at putte i almindeligt hundefoder, og som er super sunde for hundens mave, til modsætning for korn. Således er kornfri hundemad bl.a. fyldt med kød (naturligvis), indvolde og grøntsager, som alle er ting en sund vild hund ville spise dagligt ude i naturen.

Uanset om du shopper kornfri hundemad til din hund eller andre typer hundefoder, kan du bl.a. glæde dig til hurtig levering.