AKJUMEN

Forkæl din firbenede ven med nærende hundegodbidder og hvalpepakker

HIKE er specialiseret i naturligt foder til hunde og tilbyder et stort sortiment af hundegodbidder samt særligt udviklede hvalpepakker, der er designet til at sørge for, at din hvalp får alt, hvad den behøver fra start.

Hvalpepakker med naturlige råvarer

Der er mange ting at forholde sig til, når man får en hvalp. Derfor har HIKE, der siden 1984 har specialiseret sig i at lave naturligt foder til hunde, udviklet særlige hvalpepakker. Ligesom mennesker er alle hunde følsomme i forhold til, hvad de får at spise, og det gælder især hvalpe. Hvalpepakkerne er udviklet særligt med henblik på at sørge for, at hvalpene får alt, hvad de behøver, for at kunne vokse og udvikle sig på bedste og sundeste vis, så de kan komme raskt fra start. Alle råvarerne i hvalpepakkerne er naturligt producerede. Der er ikke anvendt nogen former for tilsætningsstoffer eller kunstige aromaer og alt kød er så vidt muligt fra fritgående, danske dyr. At alle ingredienser er naturlige skaber en naturlig variation i kosten, da de kan variere alt efter sæsonen og der er således sørget for, at din hvalp får den bedste og mest naturlige start på livet. Læs mere på www.hike.dk og se også det tilbehør, der følger med.

Nærende og sunde hundegodbidder

Hvis du har lyst til at forkæle din hund eller den trænger til en belønning, findes der et stort udvalg af hundegodbidder, der gerne skulle kunne tilfredstille enhver smag. Foruden at være en ægte delikatesse for hunde, er der hos HIKE også lagt fokus på, at hundegodbidder skal være nærende og sunde. Alle godbidder er således udelukkende lavet af naturlige råvarer og uden brug af kunstige smags- eller tilsætningsstoffer. Der er altså sørget for, at du med god samvittighed kan forkæle din hund, når den har ydet ekstra eller du blot synes, at den trænger til en smule forkælelse. Der findes utallige smagsvarianter, heriblandt hjort, lam, vildsvin, and, kylling. Ligeledes findes godbidderne i forskellige størrelser, alt efter om de skal være nemme at have med i lommen og på tur, eller om de i stedet er til at have liggende hjemme i kurven, til når der er brug for en pause. Besøg www.hike.dk for at se det fulde sortiment.