AKJUMEN

Forkæl din firbenede ven med velsmagende hundegodbidder og tørrede kaninører

Man finder hos CanisVitae altid et bredt udvalg af de bedste produkter, indenfor pleje og snacks til hunde. I sortimentet tilbydes bl.a. kaninører, samt en masse andre lækre hundegodbidder.

Velsmagende hundegodbidder

Hundegodbidder er essentielt, hvis man gerne vil træne sin hund. Derfor tilbyder CanisVitae en bred vifte af gode hundegodbidder, med and, hjort etc. Med de lækre og naturlige hundegodbidder, sikres at hunden altid får noget godt at spise, hvor der ikke er tilsat forskellige kemikalier og andet giftigt. Hundegodbidderne findes i mange forskellige former og snacks, bl.a. tyggestænger, ben og meget andet. Hundegodbidderne fås med forskellige smage, så der kan findes noget til enhver hunds ønsker. Gode hundegodbidder gør træning i hjemmet eller til hundetræning meget nemmere, da en godbid er det bedste redskab til en positiv indlæring for hunden. Find ud af meget mere om de forskellige muligheder på www.canisvitae.dk.

Tørrede kaninører uden konserveringsmidler

Der findes hos CanisVitae også andre former for godbidder, som fx kaninører. Kaninører er for hunden en lækker fedtfattig snack, som de fleste hunde elsker. Kaninørerne som man finder hos CanisVitae, er 100% naturlige, og helt uden konserveringsmidler, men er blot tørrede og derfor en lækker godbid for hunden. De naturlige kaninøre fås i poser af 1000 gram, så hunden har en masse snacks til et godt stykke tid. Poserne indeholder kaninøre med pels på, hvilket siges at være godt for hunden, da det vedligeholder dens tarmflora. Ligeledes er de smarte poser med kaninøre hurtige at lukke til igen, efter at hunden har fået sin snack. Ønsker man at vide mere om de forskellige snacks og muligheder man kan finde hos CanisVitae, så klik ind på www.canisvitae.dk.
Besøg CanisVitae allerede I dag, hvor man altid finder en masse lækre produkter, til både hundeejeren og hunden.