AKJUMEN

Forkæl din hund eller kat med kosttilskud til hunde eller kornfri kattemad

Både hunde og katte skal have foder, der giver dem den rette næring, og undgår maveproblemer og allergier. Hos www.hike.dk har de et udvalg af foder til både hund og kat, det er blandt andet kornfrit kattemad, og kosttilskud til hunde, i blandt meget andet som er sundt og godt for begge dyr.

God kosttilskud til hunde

Hunde kan få problemer på samme måde som mennesker, og selvom du giver din hund sund og god mad, kan der stadig være noget den mangler. Det er ikke din fejl, men hvis det er et problem, kan kosttilskud til hunde fra HIKE, være den rette løsning. Med kosttilskud til hunde vil din hund gå øget trivsel, da den får den næring den har brug for. Det kan give hunden et større velvære, øget fokus, samt mere energi, med det rette kosttilskud til hunde. Kosttilskud til hunde er lavet af naturlige og friske råvarer, og uden tilsætningsstoffer, der kan være skadelige for den. Vil du undgå aromaer og farvestoffer, i blandt andre tilsætningsstoffer som hunden ikke skal have, så find kosttilskud til hunde hos HIKE.

Pas på din kat med kornfri kattemad

God mad til katte er en vigtig detalje, da du uden tvivl gerne vil have en kat, der er både frisk og livlig, samt sund og glad. Hos HIKE kan du finde et udvalg af kornfri kattemad, hvor du kan være helt sikker på, at der hverken er korn, majs og ris i. Kattens helbred er sat i højsædet, når der produceret kornfri kattemad, og derfor er der heller ingen farlige tilsætningsstoffer i. I stedet kan du være sikker på, at det er friske råvarer, som vil give katten en skinnende pels, og endnu vigtigere, et godt helbred. Du ønsker uden tvivl at have en sund og rask kat, og bestiller du kornfri kattemad hos HIKE, vil du få en hurtig levering, så du straks kan fodre katten.