AKJUMEN

Forkæl din krop med badesalt og badesvampe i bedste kvalitet

Hos Badeanstalten kan du finde et bredt udvalg af håndlavet kropspleje. Læs mere om badesalt og tilbehør som fx ansigtsbørste/badepuf/badesvamp/pimpsten osv. her.

Badesalt med lækre aromaer

Hos Badeanstalten kan du finde håndlavede kvalitetsprodukter til dit badeværelse. Der er et hav af forskellige slags kropspleje, ansigtspleje, hudpleje, salte, cremer, scrubs, lotions, balsam, shampoo og meget mere, og det hele er lavet i Danmark af gode og sunde ingredienser. De bruger birkesaft fra en skov i Nordjylland og andre super gode ingredienser. Se fx udvalget af badesalt, som sælges til gode priser. Der er mange forskellige lækre aromatiske badesalte, som er lavet af fransk middelhavssalt, som er tilsat lækre aromaer, så de giver en fantastisk stemning i badekaret. Der er forskellige at vælge imellem, og du kan finde din yndlings i sortimentet. Badesalt er et perfekt middel imod ømme led og slidt hud. Det kan desuden lindre menstruationssmerter og har mange andre effekter. Det er den ultimative wellness oplevelse at fylde sit badekar med varmt vand, og nu kan du også få en snert af middelhavet med dig ind på badeværelset.

Ansigtsbørster og pimpsten i skøn kvalitet

Badeanstalten sælger alt i tilbehør til dit badeværelse. Hvis du kan lide at gå i karbad, og have det lækkert med varmt vand, badesalt, lotions, æteriske olier og den slags, så er der mange spændende produkter på hjemmesiden badeanstalten.dk, som du helt sikkert vil elske. Du kan bl.a. finde et bredt udvalg af tilbehør som fx ansigtsbørste/badepuf/badesvamp/pimpsten osv. i sortimentet, og disse gode ting er lavet i bedste kvalitet. Det er den slags som gør badeturen lidt ekstra god, for så kan man skrubbe sin hud, så den bliver blød og fin. Find en ansigtsbørste/badesvamp/badepuf/pimpsten eller noget helt andet i butikken, hvor du helt sikkert vil kunne finde lige det, du skal bruge. Der er mange forskellige kvalitetsprodukter til karbads entusiaster, og der er helt sikkert også mange gode gaveideer, som du kan lade dig inspirere af. Så hvis du skal bruge en badepuf/badesvamp/ansigtsbørste/pimpsten osv. så er det her du skal kigge hen.