AKJUMEN

Forkæl dine fødder med et par stødabsorberende Green Comfort sko eller New Feet sko til seniorer

SeniorSalg.dk sælger hjælpemidler til seniorer til rigtig gode priser. Læs fx om sko fra Green Comfort og fra New Feet her.

Stødabsorberende Green Comfort sko

SeniorSalg.dk sælger mange forskellige hjælpemidler til seniorer, som kan gøre hverdagen lidt lettere, få tingene til at gå lidt hurtigere eller afhjælpe træthed og smerter. Bl.a. sælger de et bredt udvalg af specielt fodtøj designet til ældre med stødabsorberende såler fra EnergySole. Der er bl.a. et bredt udvalg af sko og fodtøj fra Green Comfort som laver nogle rigtig gode sko, som sælges billigt. De er stødabsorberende og meget understøttende. De hjælper til at holde balancen og de aktiverer fodens små og store muskler så blodcirkulationen øges og træthed modvirkes. Der er mange forskellige modeller, og du kan finde både sko, støvler, hjemmesko og mange forskellige slags fodtøj fra Green Comfort på hjemmesiden seniorsalg.dk, hvor der er mange forskellige smarte sko og støvler til de ældre fødder, der har brug for lidt ekstra støtte. Green Comfort laver endda nogle smukke designs, som både er smarte og praktiske, og som kan give støtte i det daglige.

New Feet sko til seniorer

SeniorSalg.dk sælger også fodtøj fra New Feet, som også laver nogle geniale designs specielt til seniorer og som helt sikkert vil være noget for dig, hvis du har brug for lidt ekstra støtte i det daglige. Der er forskellige modeller, som kan give dig ekstra komfort i det daglige. Det er så dejligt at gå ture, og det er ærgerligt, hvis man skal stoppe med det på grund af smerter og træthed, men heldigvis findes der godt fodtøj, som er speciallavet med ekstra støddæmpende funktioner, som kan holde trætheden nede og fødderne i gang. Der er ingen grund til at blive hjemme, hvis man gerne vil ud og spadsere. Bare hop i et par New Feet, og så er det som at få nye fødder. Deres unikke understøttelse og perfekte såler giver en virkelig perfekt støtte, som gør det let at spadsere langt og raskt. Find et par New Feet på hjemmesiden billigt.