AKJUMEN

Forkæl dit kæledyr med sund mad og lækre godbidder fra www.hike.dk

HIKE har et af landets bedste udvalg i et bredt udvalg af kategorier med foder til hunde og katte. Blandt andet er butikken et oplagt sted at starte med at kigge, hvis man f.eks. skal købe hundegodbidder, kornfri kattemad etc. I begge tilfælde, kan du roligt regne med at finde et godt udvalg i kataloget. Og takket være et generelt højt niveau af kvalitet, som bestemt også omfatter kategorierne med hundegodbidder og kornfri kattemad, gør man altid en god handel.

Beløn din hund med kvalitets godbidder

Når ens hund har opført sig ekstra pænt, er det naturligvis på sin plads med en god ekstra belønning. Og den kan man jo passende give i form af hundegodbidder, som dem man finder hos www.hike.dk lige. Den danske hundefoderforhandler og producent har i mange år været én af de bedste på markedet, og kan med sikkerhed også sørge for at levere hundegodbidder, som din hund vil synes godt om. Præcist som man kunne forvente, er der selvfølgelig mange forskellige varianter af hundegodbidder man kan vælge imellem i kataloget, og helt sikkert også en type, som din hund vil sætte ekstra pris på - f.eks. oksekød, lam og kylling. Naturligvis altid i ægte HIKE kvalitet.

Få en sund kat med kornfri kattemad

Udover hundegodbidder, kan du blandt andet også købe kornfri kattemad hos forhandleren. Vil du gerne fodre din kat ekstra godt, er kornfri kattemad bestemt et oplagt valg, da det både er foder som din kat vil sætte pris på, samtidig med at kornfri kattemad er godt for kattemaver. Korn er nemlig ikke særlig sundt for en kat, og derfor vil kornfri kattemad i mange tilfælde være et bedre alternativ til traditionel kattemad.

Klik eventuelt selv ind på forhandleren / producentens hjemmeside, og læs mere om både kornfri kattemad og hundegodbidder.