AKJUMEN

Fransk nougat, gourmet chokolade og andre søde sager hos Sorgenfri Specialiteter

Sorgenfri Specialiteter byder dig velkommen til et univers for den søde tand. Du kan frit vælge imellem det bedste af det bedste inden for gourmet chokolade og fransk nougat. Oplev også de fremragende olivenolier fra Italien, eller køb balsamico fra bedste skuffe.

Belgisk gourmet chokolade - lige til at sætte tænderne i

Nogle gange har man brug for noget særligt - noget virkelig lækkert, sødt og uimodståeligt. I denne dur er gourmet chokolade fra sorgenfrispecialiteter.dk perfekt. Smag på fyldt belgisk chokolade eller uimodståelige påskeæg, som også kan gemmes i haven til stor glæde for børnene. De sælger ikke kun gourmet chokolade, men også karameller, kandiseret ingefær og dragee. Oplev også de søde, smukke chokoladehjerter, der er til salg i samme kategori. Udvalget er til dem med en sød tand, men som samtidig har meget høje krav til kvalitet. Kig nærmere efter gourmet chokolade, karamel og kandiseret ingefær på sorgenfrispecialiteter.dk, og bliv fristet med det samme.

Delikat og vidunderlig fransk nougat i form af nougatstænger, -lagkage m.m.

Fransk nougat er kendt som noget af det mest delikate inden for nougatuniverset. Hos Sorgenfri Specialiteter tilbyder de fransk nougat i stænger og i ministykker. Til den store fest er deres nougatlagkage perfekt. De forskellige nougatstænger kan købes enkeltvis. Det er også muligt at handle fransk nougat i pakker - alt sammen er i den bedste kvalitet. Prøv fransk nougat i smagsvarianter som hasselnød, chokolade, appelsin og hvid chokolade. Det er fristelser, der bliver sværere og sværere at undvære, jo længere, man har nydt dem.

Sorgenfri Specialiteter er specialist i delikatesser, og den søde tand kommer ikke til at lide nød med deres udvalg. Du kan ikke vælge forkert hverken med fransk nougat eller chokolade i gourmetkvalitet fra webshoppen af. Det er også værd at prøve den italienske olie og balsamico, som sælges. De tilbyder ligeledes salatdressing, chutney og grillketchup. Der er fokus på gourmetmærkerne, som man ikke finder i supermarkederne. Leder du efter en bedre, kulinarisk oplevelse? Så kommer du til at finde dig selv tilrette på denne webshop, der også tilbyder tapas, krydderier, te, likør og spiritus.