AKJUMEN

Frokostordning med spændende mad hver dag - Århus og omegn

En måde at sikre, alle på arbejdspladsen spiser sundt, lækkert og næringsrigt, er en frokostordning, og Frokost+ er en af de mest konkurrencedygtige leverandører i Århus, der giver en række kundefordele og større fleksibilitet. Her kan du læse lidt om deres muligheder inden for firmafrokost, der også kan leveres til byer som Hinnerup, Skanderborg og Randers.

Unik mulighed - Frokostordning med portioner eller buffet

Hos Frokost+ har de mange erfaringer med at tilberede god mad fra hele Verdens hjørner, som så pakkes i rigtig emballage og leveres ud. Det er bl.a. byer som Randers, Sabro og Hadsten, hvor de kører ud, og hele Århus plus omegn, naturligvis. De gør en del ud af, at frokosten også ankommer frisk og lækker, ligesom da den kom ud af gryderne. Det gør det til en fantastisk oplevelse at være tilmeldt frokostordning på frokostplus.dk. Er det tid til at tage springet i jeres virksomhed? Start med at få et helt uforpligtende tilbud, og find ud af, hvad de hos Frokost+ kan gøre for jer. Deres spændende frokostordning kan ikke kun fås som buffet. Portionsanretninger kan virke ret fornuftige i disse tider. De anretter glædeligt jeres lækre frokost som en menu, der er inddelt i individuelle portioner, som medarbejderne så kan tage tilbage til pladsen, sætte sig udenfor, eller hvad den enkelte nu har lyst til. Se eksempler på ugemenu via www.frokostplus.dk, og tag det første skridt mod firmafrokost af bedste kaliber.

Frokost+ kvalitets frokostordning i Århus

Ønsker du at tilmelde din virksomhed? Prøv deres frokostordning i Århus ved hjælp af ganske få klik. Deres firmafrokost er så meget mere end blot den daglige madleverance. Det er et fleksibelt abonnement, der kan tilpasses firmaets behov hver dag. Skal en medarbejder på barsel, og er der brug for en lækker kage? Kommer der en forretningsforbindelse forbi til et vigtigt møde, hvor man evt. kunne servere lækre sandwicher eller smørrebrød? Frokost+ hjælper jer med disse ekstra ting til jeres firmafrokost abonnement. Også tapasanretninger, frisk frugt og meget andet er muligt.