AKJUMEN

Frokostordning og tapas ud af huset. Lækker catering på madkonceptet.dk

Med en frokostordning fra Madkonceptet er man i stand til at give noget unikt til ens medarbejdere, som hver dag får virksomheden til at hænge sammen. Mange firmaejere i København tilmelder firmafrokost på abonnement via madkonceptet.dk. Så leveres frokostretterne lige til din virksomheds dør. De tilbyder dog også mad til specielle events som f.eks. julefrokost med kollegaerne eller konference hvor forretningsforbindelserne kommer forbi. Som privat kan man også nyde af diner transportable i KBH som f.eks. tapas eller 3 retters menu.

Madkonceptet byder ind med en førende frokostordning i København og omegn

Hvis man hurtigt skal opremse fordelene ved en firmafrokost hos Madkonceptet, så kan nævnes tilpasning til vegetarer, veganere osv., god service, gode råvarer, variation og mulighed for tilvalg. Den favorable pris har også meget at sige, fordi man får virkelig meget råvarekvalitet og kokkekunst for pengene, når man tilmelder sig en frokostordning på madkonceptet.dk. Deres frokost til firmaer byder på varme retter, sprøde salater, godt brød og selvfølgelig også saftigt pålæg. Du modtager også osteanretninger om onsdagen, dessert om torsdagen, og så kan du vælge tilkøb som økologisk mælk, smørrebrød, sandwich, kage og meget andet. Få en frokostordning, som du vil have den. Bestil firmafrokost i dag, og få levering til din firmas adresse i København. Frokostordning hos Madkonceptet er førende i hele hovedstaden.

Tapas som catering til alle typer fester

En god tapas skal laves af mennesker, som kender til de traditioner med tapas, som hersker i Spanien, der er tapas oprindelseslandet. Madkonceptet kan tilbyde tapas catering til private og firmafester. Det er spanske specialiteter, som du selv har mulighed for at vælge fra en liste. Det er nemt at gøre på madkonceptet, og så får du tapas ud af huset, som du ønsker den til din fest i København.

Berig din hverdag med frokost i firmaet. Bestil eksklusiv firmafrokost af de bedste råvarer. Madkonceptet har udmærket sig i hele KBH med deres frokostordning. Bestil også tapas catering til din fest vi få klik på madkonceptet.dk.