AKJUMEN

Godt udvalg af mezzaniner og pallereoler i høj kvalitet hos Reol Hansen

Hos Reol Hansen er der gode muligheder for at handle, hvis man søger højkvalitetsprodukter. I det store produktsortiment findes der bl.a. mezzaniner og pallereoler, som findes til konkurrencedygtige priser.

Mezzanin i høj kvalitet

Der findes hos Reol Hansen et bredt udvalg af forskellige mezzaniner, som findes i god kvalitet. En mezzanin er en funktionel løsning til et lagerinventar, hvis man ønsker at udnytte alle lagerets kvadratmeter. Mezzaninen er en indskudt etage som opsættes i lagerbygningen, som optimalt udnytter loftshøjden i bygningen. Derfor er en mezzanin en fornuftig og god økonomisk løsning hvis man ønsker mere plads, uden at skal til at tilbygge. Mezzaninerne fra Reol Hansen er lavet i holdbart stål, og kan derfor holde i mange år frem. Mezzaninerne har en bæreevne på omkring 500 kg/m2, hvilket er en del vægt og er derfor ret stærk. Der kan læses mere om de mange forskellige løsninger som man kan lave, på reolhansen.dk, hvor der også kan findes hjælp til at lave den rigtige løsning.

Godt udvalg af pallereoler

Der findes hos Reol Hansen også et stort udvalg af forskellige pallereoler, til gode priser. Sortimentet byder både på nye og ubrugte modeller, men også pæne brugte pallereoler. De mange forskellige pallereoler som findes hos Reol Hansen, passer til alle slags lagre. Derudover findes de i forskellige størrelser, hvor standard opstilling er til europaller som måler 120 x 80 cm. Alle produkterne pakkes fra eget lager, og der kan derfor tilbydes hurtig levering i hele Skandinavien. Hvis man er i tvivl om hvilke pallereoler der er korrekte for ens lager, kan der altid tages kontakt på reolhansen.dk, hvor der vil blive ydet den korrekte rådgivning. Det er vigtigt, i forhold til at få de rigtige pallereoler, som kan holde til den ønskede vægt.
Besøg Reol Hansen allerede i dag, hvis du er på udkig efter udvidelse af din lagerhal.