AKJUMEN

Gør bestyrelsesarbejde lettere og mere effektivt med en ny bestyrelsesprofil fra BOARD OFFICE

BOARD OFFICE har udviklet en af markedets mest brugervenlige bestyrelsesplatforme, der nemt kan implementeres i jeres bestyrelse. Nedenfor kan I læse mere om bestyrelsesportalen.

Gør det lettere at være bestyrelsesmedlem

Som bestyrelsesmedlem kan der være mange ting at se til. Hver enkelt beslutning er vigtig og kan være helt afgørende for virksomhedens fremtid og det er derfor vigtigt, at man som bestyrelsesmedlem har alle aktuelle oplysninger og dokumenter til rådighed således, at man kan træffe de rigtige beslutninger. Til trods for, at kommunikation og deling af relevante dokumenter og filer er blevet markant nemmere i takt med den digitale udvikling, kan virvaret af mails med vedhæftede dokumenter, forskellige cloudløsninger og kommunikationsplatforme, gøre bestyrelsesarbejdet uoverskueligt og ineffektivt. BOARD OFFICE er en ny og brugervenlig bestyrelsesportal, der gør det nemmere at være bestyrelsesmedlem. Som bestyrelsesmedlem får du, via bestyrelsesportalen, et komplet overblik over alle bestyrelsens opgaver. Bestyrelsesportalen BOARD OFFICE giver dig blandt andet muligheden for at planlægge møder, kommunikere og danne overblik samt dele dokumenter med resten af bestyrelsen – En hensigtsmæssig måde at arbejde på for alle i bestyrelsen! Dette er blot nogle af de mange fordele som bestyrelsesportalen, BOARD OFFICE, giver jer. Ønsker du at læse mere om BOARD OFFICE, kan du klikke ind på www.board-office.dk.

Effektiviser bestyrelsesarbejdet med en ny bestyrelsesplatform

BOARD OFFICE er en af markedets bedst renommerede bestyrelsesplatforme. Det skyldes til dels de mange features som platformen har at byde på, men det skyldes også, at BOARD OFFICE værner om jeres sikkerhed, så I kan arbejde fortroligt. Med BOARD OFFICE får du en bestyrelsesplatform, der overholder kravene fra GDPR-lovgivningen og hvor kommunikation og dokumenter krypteres således de vigtige informationer kun er tilgængelige for jer. Ydermere er bestyrelsesplatformen anbefalet af Danske Advokater og du kan derfor trygt underskrive med din digitale signatur via NEM-ID, hvilket er endnu en indbygget feature i platformen. Har bestyrelsen brug for et friskt pust kan I via bestyrelsesplatformen, finde nye bestyrelsesmedlemmer, der matcher jeres kriterier blandt Danmarks største bestyrelsesnetværk. Effektivisér bestyrelsesarbejdet og træf vigtige beslutninger baseret på nye og relevante informationer.

Med BOARD OFFICE kan du altid tage del i bestyrelsesarbejdet – uanset tid og sted!