AKJUMEN

Grønne investeringer - Crowdlending i solcelleanlæg på crowdton.com

Crowdton giver mulighed for grønne investeringer og er et solidt alternativ til aktier. Crowdlending er et smart koncept. Her går man sammen med andre mennesker og låner ud til diverse projekter, i dette tilfælde solcelleparker. Disse lån gives selvfølgelig med en favorabel rente, og det betyder, at du bliver godt belønnet for dit besvær. Det tager faktisk kun få minutter at investere alternativt, og så behøver du ikke at gøre mere. Pengene vokser helt selv, uden at du skal følge med i de seneste nyheder ligesom med aktier.

Nyt dansk crowdlending koncept med mange fordele

En af grundene til, at så mange vælger crowdlending, er diversificering. Mange mennesker føler sig ikke sikker ved at have rene aktieinvesteringer, og hvor skal man ellers gå hen? Højrentekontoer er nærmest forsvundet, og obligationer giver ikke nær det samme afkast, som de gjorde engang. Derfor er der rigtig mange, som udelukkende har investeret i aktier, men nu er der heldigvis et alternativ, som kan sikre dig en bedre risikospredning. Crowdlending får dine penge til at vokse, imens du gør en god gerning. Der er stort fokus på at tænke bæredygtigt med ens investeringer. Hvis du sætter din formue hos Crowdton, så er du med til at realisere solcelleprojekter. Du er en del af skiftet fra fossile energikilder til solenergi, der, som bekendt, har en langt mere miljørigtig profil.

Crowdton og grønne investeringer

Grønne investeringer er for alvor på vej op. Det kan ses på aktiemarkedet, hvor en del vælger miljørigtige investeringsforeninger og ETF’er, men det stopper ikke der. Grønne investeringer som crowdlending har bevæget bølgen videre og gjort det muligt for den almindelige dansker at placere formuen i miljøvenlige projekter. Klimaet fylder mere og mere, og det ser ud til, at tendensen fortsætter. Hvis du vil vide mere om crowdlending, og hvordan du kommer i gang, så læs de gode blogindlæg på www.crowdton.com. Du kan også se en informativ video om investeringsplatformen derinde.

 

Læs om crowdlending og grønne investeringer hos Crowdton.