AKJUMEN

Her tilbydes bl.a. en peptalk om salg og bøger om salg til gode priser

Hos resultatskaber.dk tilbydes der både peptalks om salg og lærerige bøger om salg. Rolf Høegh har sat sig stort for at lære virksomheders ansatte om salg, så der kan skabes vækst og omsætning i virksomheder.

Bøger om salg

Hos resultatskaber.dk udbydes der bøger om salg, som giver god info omkring hvordan man bliver en bedre sælger. Bøgerne om salg er rigtigt gode at læse, hvis man til dagligt sidder med kundekontakt, og kan derfor være en god gave til mange. Bogen ”En sælgers bekendelser” er en personlig og ærlig skildring af, hvordan Rolf Høegh selv opnåede sin succes. Bøgerne om salg bruges generelt til læring om at opnå succes som sælger, men kan også relateres til at få succes som menneske. Resultatskaber.dk tilbyder også bøger om salg fra Frank Bettger, som er en ideal bog at læse, hvis man ønsker mere og udvidet viden omkring salg. Bøgerne om salg tilbydes både i trykt udgave eller som e-bog. Find bøgerne om salg på www.resultatskaber.dk.

Spændende peptalk om salg

Hos Rolf Høegh resultatskaber.dk er der også mulighed for at få peptalks om salg. Peptalksne om salg foregår primært over en periode på 1-2 timer. Her kan virksomheder kommer ind og få vejledning og hjælp til hvordan de kan yde en bedre præstation på arbejdet, og hjælpe med at skabe vækst og tilfredse kunder. Peptalksne om salg kan skræddersyes efter virksomhedens behov og ønsker, så man kommer ind på alle de rigtige emner. Peptalksne om salg viser gode resultater, grundet af deres underholdende og lærerige fremgangsmetode. Peptalksne om salg handler langt hen ad vejen om at komme tæt på kunderne, så der skabes en tættere kontakt og relation til dem, så talen bliver husket bedre. Læs eventuelt mere om mulighederne på www.resultatskaber.dk.

Besøg resultatskaber.dk allerede i dag, hvis du kunne tænke dig en spændende bog om salg eller diverse peptalks.