AKJUMEN

Hos CCHobby kan du bl.a. finde tekstilfarve og stickers til gode priser

CCHobby har mange forskellige slags kreative redskaber til kreativ udfoldelse i butikken. Du kan bl.a. læse om stickers og om tekstilfarve her.

Tekstilfarve til blanke T-shirts

Hos CCHobby kan du finde alt hvad du skal bruge til kreativt arbejde. Der er mange forskellige måder at udfolde sig kreativt på, og det er en glimrende ting at sætte sine børn i gang med, helt fra de er små, for det er en gave de vil have med sig resten af livet. At arbejde kreativt kan være et frirum, en måde at meditere på, en måde at koble af på, en måde at udtrykke sig og det kan selvfølgelig også gå hen og blive ens profession. I butikken finder du et bredt udvalg af forskellige ting til kreativt arbejde, bl.a. tekstilfarve til at arbejde på tøj med. Hvis du giver dine børn nogle blanke T-shirts og tekstilfarve, så vil der helt sikkert komme nogle fantastiske resultater ud af det. Deres tekstilmaling kan vaskes og holder i årevis, og det er let at arbejde med den. De mange forskellige farver gør det let at skabe nogle smukke resultater. Læs mere om deres tekstilfarve på siden cchobby.dk.

Stickers i fede design

CCHobby sælger mange forskellige slags redskaber til kreativt arbejde. Bl.a. finder du også et flot udvalg af stickers i butikken, og her er mange forskellige at vælge imellem. Der er bl.a. klistermærker med kendte motiver fra film, tegneserier og TV, men også billeder, bogstaver og tal. Stickers er verdens letteste pynt og en let måde at personliggøre forskellige slags arbejde. Hvis du vil udsmykke din cykel, dit skateboard, dit løbehjul, din Playstation, dit klædeskab, dit køleskab eller dine skolebøger, så er stickers en god måde at gøre det på. Der er mange forskellige motiver, bl.a. cykler, katte, dyr og mange andre ting i butikken. Du vil helt sikkert kunne finde mange forskellige super gode klistermærker til gode priser i butikken, som du vil synes om. Læs mere på siden, hvor du kan finde alt det du skal bruge.