AKJUMEN

Hvis du er på udkig efter opholdspavilloner eller kontormoduler til dit firma, så er FOCUS Moduler A/S den rigtige samarbejdspartner for dig

På deres værksted i Randers bygger FOCUS Moduler A/S alt i pavilloner og moduler. Dét er nemlig deres absolutte ekspertise. Det kan være opholdspavilloner til fx bosteder og institutioner, og det kan være kontormoduler, som opstilles permanent eller midlertidigt hos en virksomhed, der pludseligt mangler plads til sine ansatte eller ønsker nye faciliteter.

Opholdspavilloner til mange forskellige formål

Opholdspavilloner fra FOCUS Moduler A/S kan tjene mange formål, og de kommer i flere smarte design. Et eksempel kan være en efterskole, hvis gode rygte har bredt sig, og der opstår derfor et ønske om at give plads til ekstra 50 elever. Men der mangler tilsvarende 50 sovepladser på stedet, og de får derfor opstillet opholdspavilloner på skolen med værelser, toilet- og badefaciliteter. Et andet eksempel kan være en SFO, der udbygges med en opholdspavillon, så børnene både får plads til larmende leg og rolig lektielæsning. Hvis du står i en situation, hvor du mangler plads, kan en opholdspavillon således være løsningen. Du kan selv bestemme opholdspavillonens størrelse, indretning og udseende, og FOCUS Moduler A/S vil gøre alt for at imødekomme dine ønsker, så opholdspavillonen opfylder præcist de krav, du stiller - både til funktionalitet og til design.

Se også de mange muligheder med kontormoduler på fokusmoduler.dk

Kontormoduler fra FOCUS Moduler A/S fungerer praktisk og funktionelt, og de er desuden topmoderne i deres æstetik og indretning. Materialerne er miljørigtige, og der gøres meget ud af, at modulerne er energibesparende og har minimale krav til ydre vedligehold. Hvis behovet for mere plads er permanent, kan kontormodulet også være permanent Hvis der kun i en kortere periode er behov for ekstra kvadratmeter, kan kontormodulet kan også sagtens opstilles midlertidigt og fjernes igen. Permanente bygninger er dyre, hvorimod permanente kontormoduler er yderst omkostningseffektive. De kan desuden både købes og lejes. Kontormodulerne kan indrettes som meget andet end bare kontormoduler - de kan også være mødelokaler, reception, kantine eller noget helt fjerde. Det kommer helt an på, hvad din virksomhed har brug for ift. til udvidelse. Hvis du er i tvivl om noget, eller vil lave en aftale, kan du kontakte dem og få gratis og uforpligtende rådgivning eller besøge www.focusmoduler.dk.