AKJUMEN

Investeringsselskabet Solix stiftet af Johan Cervin og Denis Viet

Solix Group er et relativt nyt investeringsselskab, der bygger på viden og erfaring fra to af Nordens største erhvervsfolk, som skaber mål- og mærkbare resultater. Bag investeringsfirmaet Solix står den danske erhvervsmand Denis Viet og hans svenske kompagnon Johan Cervin.

Denis Viet kendes som en skarp investor – også i udlandet

Det danske erhvervsliv er spækket med talenter og dygtige forretningsfolk. Denis Viet Jacobsen er et af de forretningsfolk, der i mange år har været anset som et af de dygtigste i det danske erhvervsliv og som har foretaget sig en lang række af kloge og lukrative investeringer med enorme afkast. Den danske erhvervsmand blev især et stort navn i erhvervslivet, da han tilbage i sin tid hos Intermediate Capital Group investerede et større millionbeløb i Microtronic – en investering, der senere hen skulle vise sig at give en fortjeneste, der var otte gange større end investeringen. Siden da, har Denis Viet foretaget sig flere kloge investeringer og med masser af erfaring og know how i bagagen, har Denis Viet i dag stiftet sit eget investeringsselskab, Solix Group, sammen med sin svenske samarbejdspartner Johan Cervin. Ved siden af sit arbejde i Solix Group, har Denis Viet også sin egen fond. Fonden støtter mange forskellige sager med økonomisk støtte – blandt andet danske krigsveteraner, der har svært ved at vænne sig til det civile samfund igen. Herudover satser Denis Viet igennem sin fond også på at ruste børn og unge bedst muligt til fremtiden. Det er blandt andet unge studerende med store akademiske drømme, der ønsker at videreuddanne sig i deres felt, men hvor det danske uddannelsessystem desværre ikke kan hjælpe dem. Selvom det danske uddannelsessystem er fantastisk og giver unge muligheden for at uddanne sig inden for et væld af forskellige områder, er der visse akademiske ambitioner, som systemet ikke kan indfri og som man derfor skal indfri udenlands. I sådan et tilfælde kan Denis Viet og hans fond yde økonomisk støtte til unge, der ønsker at studere uden for landets grænser. Denis Viet og hans fond yder også økonomisk støtte til børn og unge, der kommer fra mindre bemidlede kår. Det er vigtigt at få en god start på livet og Denis Viet gør hvad, der står i hans magt for at sikre dette for danske børn og unge.

Investeringsfirmaet Solix har skudt penge i ambitiøse firmaer med to-sidet profit som resultat

Solix Group blev stiftet i 2014 af Denis Viet Jacobsen og hans svenske forretningspartner Johan Cervin. De to medejere, havde hver især masser af viden, stor erfaring og et godt netværk inden for investering med sig i bagagen og det kom tydeligt til udtryk i deres arbejde med investeringsfirmaet Solix, der tog branchen med storm. Mange virksomheder ligger inde med et enormt potentiale som de ikke formår at indfri og som i sidste ende, kan koste dem livet. Gennem tiden, har investeringsfirmaet Solix købt og investeret i flere virksomheder og stillet den nødvendige kapital, ekspertise og rådgivning til rådighed, så virksomhederne har vækstet og forbedret deres position på markedet. Investeringsfirmaet Solix Group har investeret i selskaber i mange forskellige brancher. Udover at bestå af Denis Viet Jacobsen og Johan Cervin, består investeringsfirmaet Solix Group også af andre kompetente erhvervsfolk, der hver især har et stort kendskab til forskellige brancher. Dette betyder, at Investeringsselskabet Solix kender de forskellige branchers præmisser og ved hvilke midler, der skal tages i brug for at skabe mærkbare resultater, der vækker stor glæde hos virksomheden, samt aktionærer. Investeringsfirmaet Solix indgår i et tæt samarbejde med deres gruppe selskaber. Qua deres store ekspertise og know how, kan Solix Group implementere, omstrukturere og optimere på mange forskellige områder i de enkelte virksomheder – for investeringsfirmaet Solix er det ikke et ultimativt krav, at deres initiativer skaber resultater inden for et bestemt tidsrum. Investeringerne og initiativerne er derimod foretaget i et langsigtet perspektiv med henblik på at skabe holdbare resultater, der gavner virksomheden langt ud i fremtiden. Investeringsfirmaet Solix Group fokuserer primært på virksomheder fra Danmark eller Sverige, men foretager også investeringer i virksomheder fra andre europæiske lande, såfremt potentialet er tilstrækkeligt stort.