AKJUMEN

Julete og julechokolade fra Xocolatl og Nordic Chocolatiers

Du kan købe julekalendere fra Xocolatl og julechokolade fra Nordic Chocolatiers hos Origreen, som også sælger julete, kaffe, pasta og andre delikatesser online. Køb til gode priser på origreen.dk.

Xocolatl fyldte chokolader og chokoladekalendere til jul - Origreen

Glæd dig til 24 dage med selvforkælelse! Køb en Xocolatl chokoladekalender til dig selv eller en julekalender for to med de bedste chokolader fra dette mærke. Bestil også fyldt chokolade fra Xocolatl på origreen.dk, som også sælger snackbarer. Mærket Xocolatl har længe udmærket sig og gjort sig selv populært hos mange danskere. Hvis du ikke vil have andet end de bedste lækkerier fra dette brand, så klik ind på origreen.dk. Du bliver mødt af et stemningsfuldt sortiment af Xocolatl chokolade til jul, som bare frister! Bestil julechokolade eller andet fra webshoppen for mere end 500 kroner. Så er fragten gratis.

Krydret julete fra Chaplon Tea Estate på origreen.dk

Når du skal til at sætte tænderne i et godt stykke julechokolade, så kan du med fordel også brygge en god kop te. Origreen har alt i julete. Det er teblandinger med en krydret smag, som passer godt til de kølige dage i jul og resten af vinteren. Chaplon Tea Estate har udviklet en julete, som er rigtig lækker. Deres vinter chai er også ubegribelig og helt fantastisk. Køb også økologisk rooibos te, som egner sig godt til julen. Hos Origreen får du en gratis pose Pasta Mancini med, hvis du bestiller julete, kaffe eller andet for over 1.000 kroner. Det er ikke svært at opnå med så mange fristelser på www.origreen.dk! Du finder ligeledes mere info om julete og Chaplon Tea Estate på hjemmesiden, der også har en skøn blog med lækre opskrifter, du med fordel kan afprøve.

Hos webshoppen Origreen finder du et bredt udvalg af julete. Du kan købe økologiske tebreve, kaffe og meget mere online. Bestil også julechokolade som f.eks. chokoladekalendere fra Xocolatl. Hvis du allerede glæder dig til julen nu, så bestil i god tid på www.origreen.dk, der er en hyggelig, lille webshop.