AKJUMEN

Køb en fotokalender eller fotobog fra Dinfotobog

Hvorfor ikke gøre noget specielt ud af de billeder, som du har allerkærest? Mange danskere vælger at skabe en personlig fotokalender. Dinfotobog gør det via deres hjemmeside muligt for danskere at forevige fotografierne på forskellig vis. Skab fx en fotobog via dinfotobog.dk.

Fotokalender med dine feriebilleder

Hos Dinfotobog kører de med et fuldt tilfredshedsprincip. Det betyder, man får pengene tilbage, hvis man ikke mener, kvaliteten er, som den skal være. Du kan fx bestille en dansk produceret fotokalender som A3 eller A4. Dinfotobog byder ind med nogle af de bedste priser på markedet, og deres service er så hurtig, at man rent faktisk får dag til dag levering, hvis man bestiller inden kl. 13. Dette er blot nogle få af mange gode grunde til at lade denne virksomhed skabe din fotokalender. Design fx en kalender med billeder af familien, og hav noget særligt og nært hængende i køkkenet. Dette er fx også en god gave at give til bedstemor og bedstefar. Her vælger man 12 af favoritterne og tildeler dem hver et af årets 12 måneder. Du kan selv bestemme designet af din nye fotokalender, så den ender med at blive personlig.

Lav fx en fotobog med billeder fra brylluppet

En anden mulighed på www.dinfotobog.dk er, som firmaets navn antyder, at skabe en fotobog. Deres fotobøger kan både laves som A4 eller A5 samt 20x30 eller 30x30 cm. Du kan også vælge en fotobog som stående og naturligvis liggende, der er normen. Der skelnes primært mellem hardcover og softcover varianter. Når du bestiller hos denne danske virksomhed, får du også en fotobog, der er produceret i landet, og hvor hvert billede, du har taget, bliver respekteret og fremvist på bedste vis. Det er lidt lækkert at have en fotobog med ens billeder, som man kan bladre frem og tilbage imellem i stedet for en stak løse billeder. Det gør også, at det er nemmere at vise ens minder frem til resten af familien eller vennerne, og at man selv tager dem frem oftere.

 

Bestil en fotobog eller fotokalender til billederne fra din polterabend, dit bryllup eller lignende online hos Dinfotobog.