AKJUMEN

Køb en præfabrikeret container eller skibscontainer online

DC-Supply sælger præfabrikerede containere - tomme og specialdesigns. På www.dc-supply.dk finder du også et stort sortiment af skibscontainere, som er bygget til at kunne klare livet til søs.

Præfabrikeret container via dc-supply.dk

En præfabrikeret container vejer typisk mindre, og derfor er den også anvendelig til militære formål. DC-Supply tilbyder også præfabrikerede varianter til civilt brug, du kan læse mere om online. De har bl.a. indgået samarbejde med Tivoli i København om at levere salgsboder til deres mange markeder, der afholdes ofte. Dette store samarbejde er et bevis på, at ingen opgave er for massiv at tackle for selskabet her. DC-Supply har bred erfaring med at levere præfabrikerede containere, og firmaet har også leveret en lang række modeller til det svenske forsvar. Hvis du tænker, at en præfabrikeret model er det rette valg for dig, så læs mere på dc-supply.dk inde på den dedikerede kategori, eller tag kontakt til virksomheden.

Køb en modstandsdygtig skibscontainer hos DC-Supply

Skal du fragte gods over verdenshavene? Gør en god handel på en skibscontainer. Disse skal være bygget til at kunne håndtere sø forholdene, der hælder til den barske side af skalaen. Skibscontainere er ikke kun til at fragte gods i. De kan også benyttes som bolig. Hvis der mangler plads på containerskibet, så udstyr det evt. med en serie af skibscontainere til beboelse. Disse er indrettet med køjeseng og klædeskab og udgør en praktisk og hyggelige beboelsesfacilitet, som skibsarbejderne kan have glæde af i det daglige. Lad DC-Supply stå for levering af skibscontainer, og få løsninger af en robust kvalitet. Når man er langt væk fra den nærmeste kyst, er det essentielt, at man kan stole på alt det, der er om bord på skibet. Dette gælder også for skibscontaineren. Klik ind forbi www.dc-supply.dk, og læs mere om dette emne.

 

DC-Supply leverer præfabrikerede containere og skibscontainere til ethvert formål. Denne danske specialist har erfaringer inden for alle felter i branchen.