AKJUMEN

Køb en sifon og andet i professionelt køkkenudstyr til markedets bedste priser

Professionelle kokke ved, hvor vigtigt det er med en æstetisk finish på den færdige ret. Her er en sifon et essentielt redskab, som bl.a. benyttes til flødeskum, puréer og lignende. Køb professionelt køkkenudstyr hos SousVide.dk, og få dit køkken i tiptop stand.

Bestil en sifon med fløde og soda hos SousVide.dk

Uanset om man er konditor eller professionel kok, er en sifon et vigtigt redskab til at skabe en præsentabel finish. Man kan både købe en sifon med fløde eller soda. Ved køb af sifon til flødeskum hos SousVide.dk kan du være sikker på, den lever op til kravene fra HACCP og kommer med hele to års fabriksgaranti. Uanset hvilken sifon, du vælger, er du garanteret et kvalitetsprodukt. Det er også populært at benytte en sifon til at skabe et flot udtryk med puréen. Det er et af de redskaber, som anvendes bredt i restaurationsbranchen, også på baren, og som ikke kan undværes de fleste steder.

Professionelt køkkenudstyr til ambitiøse mennesker – www.sousvide.dk

Køb fra en bred vifte af professionelt køkkenudstyr hos SousVide.dk. Hjemmesiden indeholder det bedste i branchen som fx termometre, opskriftsbøger, røgpistoler og meget andet. Som det antydes ved firmanavnet, finder du også en lang række af sous vide udstyr samt tilbehør hertil på www.sousvide.dk. Denne kogeproces gør det muligt at skabe en perfekt midte i fisken, kødet eller lignende ved at bade det i vakuum under en meget præcis temperatur i længere tid. Du kan købe sous vide kar, vakuumpakkere, vandbade, riflede vakuumposer og meget mere til denne kogeteknik. Uanset om du er kok, caféejer eller noget tredje, er det muligt at handle godt, kvalitetsfuldt og professionelt køkkenudstyr hos SousVide.dk. I den hårde restaurationsbranche er det ikke et fornuftigt valg at gå ned på grejet. Intet andet end professionelt køkkenudstyr af en sublim kvalitet kan gøre det, for dem der vil overleve i længden.

Se de gode priser på professionelt køkkenudstyr som fx grej til sous vide kogning i vandbad. SousVide.dk byder også ind med sifoner, termometre til stegning og kogning, trykkogere og meget andet, du kan finde på www.sousvide.dk.