AKJUMEN

Køb en STIHL motorsav i topkvalitet eller lej en teleskoplæsser hos Aagaard Maskiner & Udlejning

Aagaard Maskiner & Udlejning har stort set alt i professionelle maskiner og værktøjer til både professionelle og private. Læs bl.a. om en STIHL motorsav og om udlejning af en teleskoplæsser her.

STIHL motorsav i topkvalitet

Aagaard Maskiner & Udlejning er forhandler af de populære STIHL motorsave, som er et af de bedste mærker inden for både batterisave og motorsave. Der er mange forskellig modeller at vælge imellem, både små handy modeller til besværlige opgaver, og større save til opsavning af store stykker træ. Med det rigtige værktøj kan du virkelig spare både tid og besvær, og du kan være sikker på at få et godt stykke værktøj i hånden, hvis du køber en STIHL motorsav. De har mange års erfaring med udvikling og design af motorsave, og de laves til professionelle med stort fokus på ergonomi, brugervenlighed og holdbarhed. Deres effektive save kan klare enhver opgave og vil helt sikkert være lige noget for dig, der skal arbejde med træfældning eller opskæring af større stammer. Find din nye STIHL motorsav i butikken til en god pris.

Udlejning af teleskoplæsser

Aagaard Maskiner & Udlejning tilbyder også udlejning af teleskoplæssere til både private og erhverv. Det er et uundværligt værktøj til de besværlige læsse- og løfteopgaver, som sikrer et vandret løft selv under enormt svære omstændigheder. Der er forskellige modeller i butikken, som kan udlejes til gode dagspriser, og du kan være sikker på at kunne finde en, der kan klare lige netop det arbejde, som du skal udføre. Du kan bl.a. leje en teleskoplæsser med en armslængde på 17 meter, og på den måde kan du altså løfte et klaver op til 5 sal, hvis du skulle have brug for det. Udlejning af en teleskoplæsser henvender sig især til erhverv, som skal have klaret specielle opgaver. Det er ikke nødvendigvis ofte, man har brug for at kunne løfte et læs op i 17 meters højde, men når man skal er det smart at kunne leje til en lav dagspris og på den måde kunne klar opgaverne, som de kommer.