AKJUMEN

Kurerkørsel - Bestil en fragtmand

Book en fragtmand, og spar penge. Fragtopgaver.dk har opsat et smart system, hvor både vognmand og kunde kan spare penge. Læs mere om dette princip i denne artikel. Du får fire uforpligtende tilbud, når du booker kurerkørsel.

Fragtopgaver.dk - Kom i kontakt med en fragtmand

Besøg www.fragtopgaver.dk, og få gode tilbud på danske fragtmænd, der tilbyder dør til dør levering. Når du bestiller igennem Fragtopgaver.dk, så byder en fragtmand eller flere ind på din ordre og tilbyder billig transport. Konceptet her fungerer ved, at fragtmændene allerede har en forudbestemt rute, hvor de nogle gange ikke har fuldt bagagerum, og hvor de nogle gange kører tilbage igen tomhændet. Denne ekstra kapacitet har du mulighed for at udnytte, fordi det er klart, at vognmændene gerne vil tilbyde en ekstra god pris, når det er ren ekstraindkomst for dem. Dette åbner op for mange muligheder, hvor du f.eks. kan bestille erhvervstransport, eller du kan booke fragt fra Den Blå Avis (DBA). Læs mere om konceptet, og book en vognmand online allerede i dag.

Kurerkørsel til stærke priser

Ønsker du kurerkørsel til tiden, men til en lavere pris? Fragtopgaver.dk gør det nemmere at booke. Du tilmelder dig blot og udfylder onlineformularen. Så byder forskellige vognmænd ind med gode tilbud på kurerkørsel. Første gang får du fire tilbud fra forskellige udbydere, du kan vrage og vælge imellem. De er naturligvis uforpligtende. Der foregår hundredvis af kurerkørsler hver dag på de danske veje, og danske vognmænd kører frem og tilbage i hele Danmark. Derfor er din rute med al sandsynlighed også en mulighed. Spar penge på kurerkørsel ved at benytte denne smarte onlineplatform.

 

Når man booker kurerkørsel hos Fragtopgaver.dk, er der mange penge at spare i forhold til ved konventionel booking af fragt. Du kan få et uforpligtende tilbud fra en dansk fragtmand på din rute. Læs mere om princippet, og få billig fragt via www.fragtopgaver.dk. Det er nemmere, end man tror!