AKJUMEN

Lad E. Krag Råstoffer A/S levere dit grus

Hos E. Krag Råstoffer A/S forhandler de certificeret faldgrus i høj kvalitet. Faldgrus danner et godt og blødt underlag og er derfor passende på steder, hvor børn leger, f.eks. børnehaver, vuggestuer, fritidsklubber og andre institutioner. Faldgruset er certificeret og overvåget af Legepladskontrollen under Dancert. På www.ekrag.com kan du også se det store udvalg af flotte bloksten, brudsten og gabionsten.

Certificeret faldgrus - Godkendt og kvalitetssikret

Certificeret faldgrus er en god løsning til både store og mindre arealer i offentlige anlæg. At faldgruset er certificeret betyder, at der er dokumentation på, at det opfylder en række materialekrav og samtidig er kontrolleret og godkendt af fagfolk. E. Krag Råstoffer A/S tilbyder 2/5 mm faldgrus under certifikat G023-04. Virksomheden står klar til at rådgive og vejlede, så du er sikret, at du får det rigtige grus og den rette mængde. Faldgruset er i høj kvalitet og kan anvendes ved faldhøjder på op til tre meter. Faldgruset kan forudbestilles og afhentes i Lovtrup i Sønderjylland. Efter aftale er det også muligt, at E. Krag Råstoffer A/S leverer. 

Bloksten i mange farver og størrelser

Bloksten kommer i mange størrelser og fremstilles primært til kystsikring. Bloksten er flotte og oplagte at bruge til støttemure, gabioner, stendiger og andre projekter i indkørslen og i haven. Blandt udvalget af bloksten finder du både LMB 5-40 kg, LMB 10-60 kg og HMB 300-1000 kg. På www.ekrag.com kan du købe bloksten i alle størrelser og mængder, og samtidig kan du også se udvalget af brudsten og gabionsten i grå og rød. E. Krag Råstoffer A/S er leveringsdygtige af både bloksten, gabionsten og brudsten og leverer i hele Danmark.

 

E. Krag Råstoffer A/S har mere end 50 års erfaring. Virksomheden har siden etableringen i 1954 været en stærk og pålidelig leverandør af råstoffer og materialer til anlægs- og byggeindustrien i både Danmark og Tyskland. Virksomheden tilbyder levering i Jylland, på Fyn og Sjælland. Kontakt dem i dag for en snak på 74 63 01 02 eller via e-mail på [email protected] og få et uforpligtende tilbud, der passer til dit behov.