AKJUMEN

Lej sportslige og festlige indslag til ethvert slags arrangement hos Funtastic

Hos Funtastic finder du udlejning af ting til fest, til konkurrencer og til sport. Lej en rodeotyr eller en aktivitets forhindringsbane på hjemmesiden til en god pris.

Forhindringsbaner for både voksne og store børn

Hos Funtastic kan du leje mange forskellige festlige og sportslige indslag til dit arrangement. Du kan bl.a. leje en aktivitets forhindringsbane, hvor man på tid skal nå igennem en forhindringsbane for voksne eller middel - store børn, som helt sikkert vil være et hit på lejerskolen, til foreningsfesten eller til sommerfesten. Der er mange forskellige aktivitets forhindringsbaner på hjemmesiden, som du vil elske hvis du kan lide sportslige aktiviteter og at få pulsen op. Der er bl.a. den super sjove Djungle Run, som er oppustet som en hoppeborg, hvilket både gør det sværere, sjovere og mere sikkert at bevæge sig igennem den. Der er i det hele taget mange forskellige spændende oppustede aktiviteter på siden, som både har den fordel, at de ikke fylder meget i transport og at de er stødsikre. Find en perfekt aktivitets forhindringsbane på hjemmesiden funtastic.dk, hvor du helt sikkert vil kunne finde lige det, du skal bruge.

Spice dit arrangement op ved at leje en rodeotyr

Funtastic udlejer udstyr til fester og til andre aktiviteter, og der er alt fra hoppeborge, forhindringsbaner, keramik workshops og rodeotyre på hjemmesiden, som du kan leje, hvis du vil holde en helt særlig fest eller event. Lej en rodeotyr, hvis du vil spice julefrokosten op. Det er super sjovt, og vil helt sikkert være lige noget for kollegaerne. Det er noget alle kan være med til, og som helt sikkert vil få grinekramperne frem i folk. Lej en rodeotyr hvis du gerne vil give dine ansatte en glædelig overraskelse til sommerfesten eller til julefrokosten. Den koster ikke alverden og er enormt sjov og vil helt sikkert gøre festen sjovere. Man flækker af grin, når man ser sine venner eller kollegaer blive kastet af den vilde tyr ned på det bløde underlag på ryggen efter få sekunder på den vilde tyr. Den kan indstilles i sværhedsgrad, så alle kan være med. Lej en rodeotyr på hjemmesiden til en god pris.