AKJUMEN

Leje af fritstående vandautomat og udlejning af vanddispenser tilbydes til gode priser hos Water Company

Hvis du leder efter udlejning af vanddispenser, så er Water Company det klimavenlige valg. Læs bl.a. om leje af fritstående vandautomat her.

Leje af fritstående vandautomat

Hvis du søger leje af fritstående vandautomat, så er Water Company helt klart det klimavenlige valg. De har været klimaneutrale siden 2009 ved deres forskellige klimastrategier. De bruger kun neutralt vand, som filtreres, afkøles og får tilføjet kulsyre på en og samme tid med deres smarte løsninger. Deres filtre kommer fra Watersprint, som er en virksomhed, der har udviklet enormt klimavenlige vandfiltre, som dræber alle bakterier med LED-UV teknologi, som sparer op til 98% energi i forhold til almindelige lysrør. LED teknologien dræber alle bakterier uden at opvarme vandet, hvilket sikrer koldt og rent vand super energieffektivt. Når i lejer en fritstående vandautomat til jeres virksomhed, så er det med alt service inkluderet: installation, hygiejnetjek, eventuelle reparationer, filterskift og kulsyre ad libitum. Og de har mange forskellige smukke modeller at vælge imellem, for de har også gjort sig umage på designområdet, så i kan helt sikkert finde en vanddispenser, som matcher jeres virksomheds profil. Læs mere om leje af fritstående vandautomat på deres hjemmeside watercompany.dk.

Udlejning af vanddispenser i god kvalitet

Water Company Danmark er en gren af den svenske virksomhed Water Company, som siden 1994 har leveret friskt, afkølet og lokalt drikkevand til virksomhed. Hvis i lejer en vanddispenser vil i opleve at kaffeforbruget mindskes, for det handler ofte om rutiner og vaner, og egentlig drikker folk meget mere kaffe på arbejdspladsen, end de har brug for. Vand er sundt og rent drikkevand er et must på en god arbejdsplads. De har i mange år stået for bæredygtig udlejning af vanddispensere til virksomheder i Danmark, og der er mange forskellige løsninger, som let kan tilpasses jeres behov. I kan få installeret et system på jeres allerede eksisterende system, som afkøler og tilfører kulsyre til jeres drikkevand, som på den måde ikke tager gulvplads, men der er også smukke fritstående modeller i mange forskellige træsorter, som matcher enhver virksomheds profil.