AKJUMEN

LRP tilbyder advokatrådgivning inden for inkasso og andre erhvervsrelaterede emner

Erhvervsret er kompliceret, og det er ikke ligefrem alles kop te. Hos LRP er de vilde med erhvervsret og står klar til at yde rådgivning inden for en lang række områder, som du kan læse mere om nedenunder.

Få hjælp til den kæmpe jungle, der er erhvervsret

Det kan være utroligt omfattende at sætte sig ind i alle facetterne af erhvervsret – især hvis man har andre opgaver at varetage i sit daglige arbejde. Ikke desto mindre er det nødvendigt at have styr på lovgivningen, hvis man ønsker at undgå store bøder og et stort besvær. Har du hverken tid eller lyst til at bruge et utal af timer på at fordybe dig i erhvervsret, kan du med fordel tage kontakt til LRP. LRP er Horsens største advokatfirma og står klar til at rådgive fra A til Z i erhvervsret. Deres team består udelukkende af knivskarpe jurister, der igennem mange år har tilegnet sig en enorm viden inden for erhvervsret. Advokaterne har hver deres speciale, og det betyder, at du med garanti vil finde en advokat hos LRP, der er ekspert i det pågældende område inden for erhvervsret. LRP yder blandt andet rådgivning i erhvervsret inden for gældssanering, EU-ret, generationsskifte og bestyrelse. Der er ikke en opgave, som LRP ikke magter. Få den nødvendige rådgivning i erhvervsret hos LRP, så du kan fokusere på virksomhedens kerneopgaver.

Stor ekspertise i skatteret – mere info på www.lrp.dk

LRP yder også rådgivning inden for skatteret. Igennem tiden har LRP hjulpet et utal af klienter med skatteret, og deres store erfaring har resulteret i, at juristerne har opnået en enorm ekspertise i feltet. Hvis du har brug for rådgivning, står de ligeledes også klar til at indgå i et samarbejde med dig. Deres skarpe jurister har blandt andet rådgivet inden for forældrekøb, ejendomssalg, sommerhusudlejning og meget mere. Du kan være sikker på at indgå i et tæt samarbejde med juristerne hos LRP, hvis du har brug for rådgivning til skatteret. Herudover har LRP også stor og god erfaring med inkasso og inddrivelse af gæld. De benytter sig blandt andet af RKI som et middel til at inddrive manglende betaling. Du kan læse mere på www.lrp.dk.

 

Få den nødvendige rådgivning til erhvervsret fra LRP.