AKJUMEN

Madkonceptet sørger for catering til private arrangementer samt firma frokostordning

Catering til private arrangementer, eller en lækker firma frokostordning, som du og dine medarbejdere kan nyde i fællesskab dag efter dag - hos Madkonceptet er man klar til at levere begge dele. Det dækker også over en række andre typer catering i Københavnsområdet. Med en evig bestræbelse på at levere veltilberedt mad, med gode råvarer samt variation i menukortet, er mad fra Madkonceptet altid en lækker og velsmagende oplevelse. Læs mere herunder.

Glæd dine gæster med lækker catering til private arrangementer

Skal du holde fest eller en anden type arrangementer i København eller omegn, og har du brug for en god virksomhed til at levere catering til private arrangementer, hvor kvalitet og gode råvarer går hånd i hånd? Så er www.madkonceptet.dk klar til at levere varen. Med god erfaring i branchen, og en masse glade kunder at se tilbage på, vil man helt sikkert kunne sikre, at gæsterne går mætte og tilfredse hjem. De tilbyder bl.a. catering til private arrangementer som påskefrokost, konfirmation, julefrokost, tapas til forskellige arrangementer, firmafest og til konfirmation. Ét af nøgleordene er fleksibilitet når man f.eks. leverer catering til private arrangementer. Man går ekstra langt for at efterleve jeres ønsker, og sørger med glæde for alternativer. Det betyder at ønsker du vegetariske eller veganske retter som en del af udvalget af catering til private arrangementer, så sørger d for det.

Vær sikret lækker mad med en firma frokostordning

Udover catering til private arrangementer og andre typer eventcatering, tilbyder man også daglig levering af firma frokostordning hos Madkonceptet. Fællesspisning er en hyggelig ting, og et godt tidspunkt for alle medarbejdere at sætte sig ned, og snakke om noget andet end arbejde for en stund. Præcis som det gælder med catering til private arrangementer, går de ekstra langt for at gøre firma frokostordning til en spændende oplevelse. I vil altså være sikret lækker mad, som man kan glæde sig til hver eneste dag. Vil du vide mere om mulighederne for bestilling af firma frokostordning, kan du finde meget mere på deres hjemmeside.