AKJUMEN

Måltidskasser fra MenuBoxen – madkasser leveret til Aarhus, Odense m.m.

Få madkasser leveret til dig selv eller til hele børnefamilien. MenuBoxen leverer madkasser i flere størrelser til husstande i Østjylland, Sønderjylland og på Fyn.

Måltidskasser med friske råvarer og færre kalorier

Modtag frisk og varieret mad til døren, som er pakket ned i måltidskasser. Hvis du er bosiddende i Odense, Aarhus, Esbjerg, Vejle, Horsens, Svendborg eller andre områder i egnen, er det muligt at modtage måltidskasser fra MenuBoxen. Slip for at vandre igennem et travlt supermarked midt i myldretid, når alle andre børnefamilier og par også handler. Det er en af de hverdagsoplevelser, som de fleste gerne vil være foruden. Du slipper også selv for at tage stilling til retterne, når du vælger måltidskasser fra MenuBoxen. Se ugens og de kommende ugers måltidsplan online på menuboxen.dk. Den varierer alt efter, om du ønsker mad til tre eller fire hverdagsmåltider per uge, eller om du vælger den kaloriefattige LowCarbBoxen eller den klassiske og mere børnevenlige AftenBoxen. Disse måltidskasser er fyldt op med friske råvarer, som smager af noget, og som kommer fra leverandører, du trygt kan stole på. Det er en service, der gør det nemmere at få frisk og varieret aftensmad tilbage i livet.

Madkasser til en sund madplan leveret til døren

MenuBoxen leverer i øjeblikket ikke madkasser til hele Danmark, men hvis du bor i Aarhus, Kolding, Horsens, Odense eller Esbjerg, kan du benytte servicen. Det er muligt at få madkasser leveret til det meste af Midtjylland, Sønderjylland og Fyn. Denne løsning egner sig til singler, par og komplette børnefamilier, idet du kan skalere madkassens størrelse til at passe til din husstand. Hvad end du ønsker at få færre kalorier gennem kosten, eller du leder efter sund, traditionel eller eksotisk mad, bliver madkasser fra MenuBoxen et hit hjemme hos dig.

 

Kigger du efter en sund madplan? MenuBoxen tilbyder madkasser leveret direkte til døren. Gør hverdagen nemmere med måltidskasser med interessante råvarer, som danner rammerne for en ugentlig menuplan, du kan finde på menuboxen.dk.