AKJUMEN

Oplev gode resultater når du får gjort rent fra Anders Andersen Rengøring

Hos Anders Andersen Rengøring kan du bestille erhvervsrengøring i Slagelse og mange andre byer i landet. Læs mere om erhvervsrengøring her.

Oplev en tilfredstillende erhvervsrengøring i Slagelse 

Anders Andersen Rengøring udfører erhvervsrengøring i Slagelse samt i mange andre danske byer, og hvis du gerne vil have en fast og stabil aftale, så er det et godt sted at søge hen, for du kan være sikker på et godt arbejde dag efter dag, år efter år. Ikke mange rengøringsfirmaer kan holde kadencen år efter år, men de har faktisk de samme kunder igennem 40 år, som stadig er tilfreds med det gode resultat dag efter dag. Det er din sikkerhed for den bedste kvalitet og for stabile forhold. De har et opstartskoncept, hvor rengøringsopgaverne bliver dobbelt bemandet i det første stykke tid, så alle detaljerne bliver gået efter i sømmene, indtil rengøringsholdet er selvkørende og kan starte på den helt rutinemæssige erhvervsrengøring. Bestil erhvervsrengøring, hvis du gerne vil være sikker på gode resultater. Der er mange ansatte i virksomheden, som har været ansat igennem mange år på grund af det gode arbejdsmiljø.

Erhvervsrengøring fra miljøbevidst firma

Anders Andersen Rengøring havde 50 års jubilæum i 2018, og har faste rengøringsaftaler, som er over 40 år gamle med forskellige kunder, som er tilfredse med resultatet dag efter dag, år efter år. Hvis du vil være sikker på en grundig og super rutineret erhvervsrengøring, så er det helt klart stedet at henvende sig. Du kan være helt sikker på de bedste resultater, hvis du laver en aftale om erhvervsrengøring på aaren.dk, for deres løbende 360 graders analyse af de forskellige rengøringsaftaler sikrer dig en løbende optimering af arbejdet. Med inspektører, med interviews fra kunder og ansatte optimerer de løbende rengøringsaftalen for dig, så timerne udnyttes mere effektivt, og der bliver tid til flere forskellige særlige opgaver i rutinen med erhvervsrengøring. Det er sådan man får den bedste rengøringsaftale. De behandler deres medarbejdere godt og betaler dem en fair løn, hvilket også er et krav for at kunne være en svanemærket virksomhed.