AKJUMEN

På udkig efter ansigtscreme eller andre hudplejeprodukter lavet med lækre råvarer? Så besøg Badeanstalten

Du mødes altid med et løfte om godt dansk håndværk og udsøgte råvarer, når du besøger Badeanstalten. Hele deres lækre sortiment af ansigtscreme og hudplejeprodukter er nemlig produceret efter gamle traditioner, der lægger vægt fysisk og mental velvære ved brug.

Ansigtscreme der holder, hvad den lover

I modsætning til andre moderne produkter, så er de skønne sanseoplevelser fra Badeanstaltens sortiment ikke pakket ind i prangende salgstaler, der lover guld og grønne skove. Deres produkter lover nemlig ikke mere, end de kan holde, og derfor er udgangspunktet for deres ansigtscremer også blot, at de fugter din hud. Samtidig kan du dog også se frem til en udsøgt sanseoplevelse, da alle produkterne i Badeanstaltens sortiment er produceret med gode råvarer, der er særligt udvalgt for deres gode egenskaber. En ansigtscreme fra Badeanstalten er dermed til dig, der har fokus på velvære i hverdagen, og som vægter godt dansk håndværk og lækre råvarer højere end den spraglede salgstale.

Lækre og velduftende hudplejeprodukter

Det samme gør sig også gældende for Badeanstaltens øvrige hudplejeprodukter. Hele deres sortiment er nemlig udarbejdet efter dette princip og håndlavet i deres produktion i Nørresundby. Her bruger de en blanding af æteriske olier, vegetabilske olier og planteekstrakter til at sammensætte det lækre udvalg, der kendetegnes ved dansk håndværk i høj kvalitet. Derfor kan du også være sikker på at få ærlige produkter, der stimulerer sanserne og spreder velvære, med hjem, når du handler hos Badeanstalten. Du kan se hele det gennemarbejdede sortiment på www.badeanstalten.dk, hvor du også kan læse mere om de individuelle produkter, om Badeanstalten selv og visionen bag deres sortiment.

Et besøg hos Badeanstalten kan dermed hjælpe dig til at skabe et frirum i hverdagen med naturlige produkter baseret på gode, danske traditioner. Så følg ovenstående link eller klik ind forbi badeanstalten.dk og tag et kig på deres udvalg. Det kommer du helt sikkert ikke til at fortryde.