AKJUMEN

Pas på din hund med kalm og ArthroFlex kosttilskud

Dyrlægens Gård har helt styr på alt det som har med hunde, katte og andre kæledyr at gøre, og har sammensat et bredt og velassorteret katalog, hvor man sjældent går forgæves. Det gælder også hvis man har brug for at købe Kalm til ens hund, eller ArthroFlex kosttilskud til hunde med problemer med leddene. Dyrlægens Gård drives af et dyrlæge-par, så du kan med sikkerhed få hjælp af kundeservice, hvis du er det mindste i tvivl om et eller andet.

Kalm til stressede hunde

Har du bemærket at din hund reagerer særlig negativt ved særlige lejligheder som nytårsaften eller en tur i hundepension? Så er Kalm som regel et rigtig godt svar på problemet. Kalm er udviklet til stressede hunde, og indeholder det naturlige ”feel good” stof L-Tryptophan, som effektivt får hunden til at slappe mere af, og blive mindre stresset og nervøs. Kalm indeholder som nævnt kun naturlige stoffer. Det har den fordel, at man ikke risikerer at overdosere.

Flere varianter indenfor ArthroFlex kosttilskud til hunde

Kalm er blot én af flere typer kosttilskud til hunde man finder hos Dyrlægens Gård lige nu. Du kan blandt andet også købe ArthroFlex kosttilskud til hunde. ArthroFlex kosttilskud til hunde er udviklet specielt til hunde med problemer i bevægeapparatet, hvilket både kan forekomme ved seniorhunde men også hunde midt i livet. ArthroFlex kosttilskud til hunde fås i flere varianter hos www.dyrlaegensgaard.dk, og sikkert også en variant der passer til din hund. Har du eventuelt spørgsmål vedr. køb af ArthroFlex kosttilskud til hunde, så kontakt kundeservice på siden. De ved super meget om alt der har med kosttilskud til hunde at gøre, og kan sikkert også hjælpe dig med at beslutte om ArthroFlex kosttilskud til hunde er den korrekte måde at gribe tingene an på.