AKJUMEN

Plant2Plast A/S - Bæredygtig emballage og palmebladsskåle

Plant2Plast A/S udvikler og forhandler miljøvenlig emballage og service. Vælg imellem alt fra palmebladsskåle til genanvendelige sugerør på plant2plast.dk. Hvis du styrer/ejer en bæredygtig virksomhed, så er dette firma en god samarbejdspartner.

Flotte palmebladsskåle til lave stykpriser

Plant2Plast A/S har udviklet en del inden for palmebladsskåle, og du finder også modeller i bambus og træ på plant2plast.dk. Disse materialer er bedre for miljøet, og mange af produkterne er FSC certificererede. Køb et stort antal til en lav stykpris på www.plant2plast.dk, og skub din virksomhed i en mere bæredygtig retning. Køb bionedbrydelige palmebladsskåle til gode priser hos Plant2Plast A/S, der har udviklet designerløsninger, der passer perfekt til restauranten og caféen, der både sætter høje krav til det grønne aftryk, stil og brugeroplevelse. Produkterne fra plant2plast.dk er nøje udarbejdet med hjælp fra potentielle kunder, og det sikrer et resultat, der både er bæredygtigt, og som er tiltalende for forskellige typer af virksomheder i restaurationsbranchen. Køb palmebladsskåle eller skåle af træ og bambus fra et stort udvalg og til særdeles attraktive priser. Der forhandles til firmaer, der ikke vil gå ned på kvalitet af servicet, tallerknerne osv.

Stort udvalg i miljøvenlig emballage via plant2plast.dk

Se udvalget af miljøvenlig emballage hos Plant2Plast A/S, der bl.a. forhandler muligheder til kold og varm take away. En god take away oplevelse handler om mange ting - mest af alt maden, men emballagen har også meget at sige for helhedsindtrykket. Det handler ikke blot om udseendet, men også om kvaliteten, og om emballagen kan holde take away maden varm eller kold, så den er næsten, som da den blev givet ved afhentning. Plant2Plast A/S har miljøvenlig emballage til alle behov, uanset om det er til kold eller varm take away, og du finder også alt i bestik og servietter til erhverv via onlinebutikken, der er en glimrende hjemmeside at kende til, hvis man ejer en café eller restaurant. Se de gode priser online og de mange muligheder inden for miljøvenlig emballage i flotte design, der er lige ved dine fingerspidser.

 

Bestil miljøvenlig emballage online. Køb alt fra palmebladsskåle til sugerør via webshoppen Plant2Plast A/S.